1 Ekim Masterchef Kim Elendi? Masterchef Son Bölüm Kim Elendi?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de ekrana gelen MasterChef All Star yarışması devam ediyor. Hafta boyunca devam eden yarışlarda heyecan tavan yaptı. Büyük finale giden süreçte Masterchef tezgahlarında kalmak isteyen yarışmacılar gaza bastı. Programda kalmak için hünerlerini sergileyen yarışmacılar eleme heyecanı yaşadı. Mücadelenin bir an olsun dinmediği Masterchef All Star’da eleme potasına giren yarışmacı belli oldu. Şampiyonluk yarışında Masterchef All Star 1 Ekim Pazar günü veda eden yarışmacı kim merak ediliyor. Peki, 1 Ekim MasterChef’te kim elendi? İşte MasterChef All Star’a dün veda eden isim…

MASTERCHEF 1 EKİM2023 ELEME 

MasterChef’te 1 Ekim elenen isim belli oldu. Haftanın final heyecanı ekranlara geldi. Yarışmacılar bir hafta boyunca gerek bireysel gerekse takım oyunlarında en iyi tabağı çıkarmak için yarıştı. Oynanan oyunların ardından 1 Ekim Pazar günü yedi isim eleme potasına girdi. Danilo, Mehmet ve Somer şefler eleme oyunlarının ilk etabında yarışmacılara porçini mantarı ve keçi tereyağı verdi. Bu malzemeler ile en başarılı yemeği yapan isim Esra oldu. Barış ise gecenin en iyi ikinci tabağını yaptı. Eski şampiyonlardan gecenin üçüncüsü Eren oldu. Son dörde kalan yarışmacılar Uğur, Tanya, Batuhan ve Kıvanç oldu.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

1 Ekim Pazar günü ekrana gelen Masterchef All Star’da dört isim arasından elenecek yarışmacıyı Somer Şef’in tabağı belirledi. Somer Şef yarışmacılardan perde pilavı istedi. Batuhan, Somer şefin tabağını en iyi yapan kişi oldu. Son ikiye Tanya ve Uğur kaldı. MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Uğur oldu. Eski şampiyon geldiği gibi elendi.  Tanya, ”Uğur için üzgünüm. İnsan kendine sevinemiyor. Kötü bir tabak yaptığım için mutsuzum” dedi. Gözyaşlarını tutamayan Uğur ise, “Elimden geleni sonuna kadar yaptım. Burada olmayı çok istemezdim. 2018’de şampiyon olmuş bir adamın ilk haftadan elenmesi çok ayıp.
Gerçekten MasterChef’e aşık bir insanım. Bundan sonra 3-4 gün evden çıkmadan dinleneceğim. Bazen yenilmeyi kabul edeceğiz. Gururum kırıldı. Yapılabilecek yerdeyken yapamadım. Bu hafta hiç adapte olamadım” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort