1. Tip KYK yurtları kaç kişilik? 1. Tip KYK yurtlarında kaç kişi kalıyor?

1. Tip KYK yurtları kaç kişilik? Sorusu, yeni zamanın başlamasına kısa bir müddet kala merak ediliyor ve öğrenciler tarafınca araştırılıyor. Özellikle yaz tatilin sona yaklaşması ile beraber maksimum dört gözle beklenen mevzular içinde yerini aldı. KYK yurtlarında fiyatlandırmalar sebebiyle KYK tipleri arasındaki farklar da araştırılan mevzular içinde bulunuyor. Peki, 1. Tip KYK yurtları kaç kişilik? 1. Tip KYK yurtlarında kaç şahıs kalıyor?

1. Tip KYK yurtları genelde 4-6 benlik odalardan oluşmaktadır ve en yaygın yurt tiplerinden bir tanesidir. 1. Tip KYK yurtları yurt tipleri içinde en ucuz olan yurt tipidir.

KYK yurtlarında tip, yurdun standardını belirtmek için kullanılan sistemdir. KYK tutarları yurtların tiplerine göre değişim göstermektedir. Özellikle yeni yapılan, daha azca kişinin bulunmuş olduğu yurtlar bu durumda daha pahalı olmaktadır.

KYK tutarları yurtların derslik tipine göre değişim göstermektedir. 2021-2022 tahsil döneminde birinci tip KYK yurdu 379 TL idi, altıncı tip KYK yurdu ise 615 TL’ydi.

Emir Ceran
Emir Ceran
Gündem Editörü – emir.ceran@haberler.com Haberler.com – Gündem

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Gündem Eğitim Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort