15 bin lira alıp “zorunlu” kitapları teslim etmediler!

Kocaeli Başiskele ilçesinde hizmet veren Uğur Okulları’nda birtakım veliler kaynak kitap sıkıntısı çekiyor. Yeni eğitim tedris devri ile beraber aşağı yukarı 15 bin lira vererek kaynak kitap alan bir veli hemen hemen kitapları teslim alamadı. Okulların açılmasının üstünden 3 hafta geçmesine karşın kızının kitapsız bir halde okula gitmesinden yakınma eden veli, okuldan tarafınca özür beklediğini anlatım etti.

“49 GÜN GEÇTİ”

Şikayetini yakınma platformuna yazan Onur adlı veli, “Kızım Uğur Okulları Başiskele/KOCAELİ Kampüsü öğrencisidir. Eğitim/öğretim senesinde okutulan ders kitapları Uğur Kurumları tarafınca basılmakta ve ücretini karşılık kurumdan temin edilmektedir. 2023-2024 Eğitim/Öğretim yılı kitaplarına dair olarak, kızımın kitaplarını 8 Ağustos 2023 tarihinde 15 bin TL değerindeki ücretini ödeyerek sipariş ettim ve 2 aydır ücretini ödüyorum. Bugün itibariyle (25 Eylül) siparişin üstünden 49 gün geçti. Okullar başlayalı 2 hafta oldu, 3’üncü haftanın içindeyiz ve kızımın kitapları hala gelmedi.

“PARASINI ALDIĞI KİTABI TESLİM ETMEDİLER”

Konuya dair olarak Uğur davet merkezine 7-8 kez talepte bulunmamıza karşın hiç bir büyüme olmadı. Uğur kurumundan rastgele bir yetkiliye ulaşmamız mutlaka olası değil ve ilaveten davet merkezinden tatminkar bir yanıt alamıyoruz. Özet olarak okul, yemek, kitap, giyim tonlarca para ödediğimiz Uğur Okulları, bizi almaya zorunlu etmiş olduğu ve parasını almış olduğu kendi basmış olduğu kitapları okulların başlamış olduğu halde halen teslim edemeyerek oldukça büyük bir başarıya imza atmıştır. İşin can sıkıcı bölümü mevzuya dair olarak davet merkezindeki hanımefendiler dışında yetkili kimse ile görüşememektir. Bu gecikmeye dair sorumsuzların belirleme edilerek haklarında lüzumlu olanın yapılması ve ufak de olsa hatanın kabul edilerek bir özür dilenmesi en büyük dileğimdir” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort