19 Ağustos ne sınavı var? Bugün hangi sınav, ne sınavı var?

Bugün hangi imtihan var? Sorusu, bilhassa 19 Ağustos Cuma gününün gelmesiyle birlikte çoğu kişinin merak etmiş olduğu mevzular içinde üst sıralarda yer almaktadır. Bu haberimizde merak edenler için Bugün hangi imtihan var? Ve Bugün ne imtihanı var? Sorularını yanıtlayacağız. Peki, Bugün hangi imtihan var? Bugün ne imtihanı var? 19 Ağustos Cuma hangi imtihan yapılacak? İşte aktüel ÖSYM imtihan takvimi ve Bugün hangi imtihan var? ile ilgili merak edilenler!

19 AĞUSTOS NE SINAVI VAR?

ÖSYM’de yer almakta olan takvime göre 19 Ağustos tarihinde uygulanacak olan sınavlar içinde AÖF yaz okulu imtihanı bulunuyor. Buna göre AÖF yaz okulu imtihanı 19 Ağustos tarihinde ÖSYM tarafınca bugün gerçekleştiriliyor. Yakın tarihindeki gerçekleştirilecek olan öteki sınavlardan biri de 2023-ALES/2 Sınavı oluyor.

EN YAKIN ALES SINAVI NE ZAMAN?

2023 yılı içinde gerçekleştirilecek olan üç sınavdan iki tanesi geçtiğimiz tarihler içinde gerçekleştirildi. 2023 yılının üçüncü ALES imtihanı olan Akademik personel ve lisansüstü eğitimi giriş imtihanı (ALES) imtihanı 19 Kasım’da yapılacak.

Emir Ceran

Ösym Gündem Eğitim Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort