22 Eylül Müge Anlı Canlı İZLE! ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! Müge Anlı Youtube Tek Parça İzle

22 Eylül Müge Anlı Canlı İZLE! ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! Müge Anlı Youtube Tek Parça İzle

22 Eylül Müge Anlı canlı izle monitörü geldi. Ekran karşısındaki fanlarını hop oturup hop kaldıran Müge Anlı haftanın son gününe başladı. ATV kanalının karşısına geçen seyirciler Müge Anlı yeni bölüm beklemeye koyuldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Eylül 2023 canlı gösterim araştırması yapan seyirciler için yeni bölüm başladı. İşte 22 Eylül Müge Anlı canlı izle ekranı..

MÜGE ANLI 22 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

bbb-1
21 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Haftanın son canlı yayınına çıkan Müge Anlı geçtiğimiz günü yorumladı. 21 Eylül Perşembe günü stüdyoya babasını aramak için gelen Merve Güzel, asla görmediği babasını buldu. Annesi ve babasının bir gece kulübünde tanıştıklarını, kısa süreli birlikte olduklarını, imam nikahlı evli olduklarını sonra annesinin kendisine gebe kalıp Sakin Künar’a kendisinin öldü dendiğini anlattı. Ses sanatçısı olan babasını arayan Merve’nin baba hasreti bitti. 

Bedriye Kılıç’ın kaybında katliam şüphesi üstünde durulmaya başlandı. ”Eşim beni Bedriye Hanım’dan kıskandı” dedi. Değerlendirilen ihbarlar ve meydana getirilen araştırmalar kararı edinilen bir bilgiye göre, kısa sürede Bedriye Kılıç’ın ismi sütçü Sefer olarak tanınmış bir köylüsüyle anılmış. Bu bilgiyi teyid etmek suretiyle erişilen Sefer Aslan, ”biz bir iş için onlara eşimle imkân sağladık, ben Tayfur diye mesaj attım dedi. Sonra bana mesajlar geliyordu eşim rahatsız oluyordu”dedi. Eşi ile Bedriye Kılıç’ın tartıştığını öne devam eden erkek keşke asla bulaşmasaydık diyede söyledi.

MÜGE ANLI 21 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort