23 Eylül 2023 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!

23 Eylül 2023 Cumartesi Sayısal Loto neticeleri belirtildi mı, sorusunun cevabı dört gözle beklenen mevzular arasında yer alıyor. Milli Piyango Online 23 Eylül 2023 tarihindeki Sayısal Loto sonuçlarının açıklanması vatandaşlar tarafınca merakla bekleniyor. Birçok şahıs Sayısal Loto çekiliş netice sorgulama monitörü araştırırken, meydana getirilen çekilişte kazanan numaralar ve ne kadar ikramiye kazanmış olduğu da merak ediliyor. İşte, 23 Eylül 2023 Cumartesi Sayısal Loto neticeleri canlı takip sayfası! Sayısal Loto çekilişi canlı izle! Sayısal Loto sonuçlarına nereden bakılır?

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir ya da oldukça sayıda kolon oynanabilir.

Tek kolon tutarı 2 TL’dir.

Sen Seç!

Kolonunu talep eder kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafınca herhangi seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Sayısal Loto oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için tasarlanan bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve herhangi 5+1 numara ile talihli kupon oluşur.

Sistem Oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden oldukça kolon oluşturulur. Üst bölümden en oldukça 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş opsiyonu işaretlenerek oldukça sayıda çekilişe katılınabilir.

İptal

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse alakalı kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

Ne kadar kazanabilirsin?

Sayısal Loto haftada 2 gün: Cumartesi ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içindeki 34 numara içerisinden 5 numara, 14 numara içerisinden 1 numara çekilir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 ya da 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde oldukça sayıda kazanan olması durumunda ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

23 Eylül 2023 Cumartesi SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

23 Eylül Sayısal Loto çekiliş neticeleri hemen hemen açıklanmadı.

Gündem Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort