24 Eylül Masterchef Kim Elendi? Masterchef De Dün Kim Elendi?

24 Eylül Masterchef Kim Elendi? Masterchef De Dün Kim Elendi?

MasterChef All Star yarışmasında savaşım hız kesmeden devam ediyor. Hafta süresince süren yarışlarda mutfakta kalmak için gayret sarf eden yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Eleme heyecanının bir an olsun dinmediği Masterchef All Star’da eleme potasına giren bütün yarışmacılar eve gitmemek için kıyasıya rekabet ediyor. Şampiyonların yarışmaya başlamış olacağı Masterchef 2023’e 24 Eylül Pazar günü veda eden kim merak ediliyor. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte 24 Eylül 2023 Pazar MasterChef All Star’a veda eden isim…

MASTERCHEF 24 EYLÜL ELEME 

Geçtiğimiz hafta MasterChef’te Denizli yöresine gidildi. Kırmızı ve mavi ekipler hünerlerini sergiledi. Denizli’nin bölgesel yemeklerinin yapıldığı günde kazanan mavi ekip oldu. Kıvanç 100.000 TL olan büyük ödülün sahibi oldu. Eleme heyecanının devam etmiş olduğu Masterchef All Star’da bu hafta kim gitti kim kaldı merak edildi. Hafta boyu kıyasıya geçen savaşım eden yarışmacılar içinde bu haftanın eleme adayları Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya oldu. 24 Eylül Pazar günü elenen isim belli oldu.

MASTERCHEF ALL STAR KİM ELENDİ?

MasterChef All Star’da 24 Eylül Pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jürilik yapmış olduğu Masterchef All Star yarışında kaybeden belli oldu. Sevilen yiyecek yarışmasında oynanan oyunların sonrasında en başarısız tabak yapan Sefa oldu.

Mavi takım

Ayaz (Kaptan)

Kıvanç

Tahsin

Hasan

Azize

Sergen

Barış

Tanya

Alican

Kırmızı takım

Kerem (Kaptan)

Barbaros

Esra

Dilara

Tolga

Batuhan

Sefa

Eda

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort