25 Eylül Müge Anlı Canlı Yayın İZLE! ATV Müge Anlı Canlı İzle Youtube Tek Parça

25 Eylül Müge Anlı Canlı Yayın İZLE! ATV Müge Anlı Canlı İzle Youtube Tek Parça

Milyonların araştırmalarında ilk başta bulunan Müge Anlı canlı gösterim başladı. 25 Eylül Pazartesi günü ATV seyircileri Müge Anlı canlı izle araştırmasına girişti. Ekran başındaki seyirciler hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı canlı izle yayınına odaklandı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı fanları ATV Müge Anlı canlı izle sorgulaması yaptı. İşte ATV Müge Anlı 25 Eylül canlı gösterim ekranı..

MÜGE ANLI 25 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

22 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Haftanın son canlı yayını 22 Eylül programında jet hızıyla son bulan çeyrek asırlık özlem ekrana geldi. Babası Sakin Künar’ı arayan Merve Güzel asla görmediği babasına kavuştu. Yayına gelen Sakin Künar kızı Merve ile kucaklaştı. Stüdyoda romantik anlamış olur yaşanırken yayına bağlanan anne ve anneanne de duygularını söyledi. Merve, baba özlemi çektiğini bir kez daha anlatırken Sakin Bey, iki oğlum var DNA testi çıksa da çıkmasa da sen benim kızımsın her vakit dedi. Baba- kız DNA testi vermek için heyecanla stüdyodan ayrıldı.

Muhammet Burhan cinayetinde sıcak büyüme yaşandı, eşi Fatma Burhan tutuklandı. Müge Anlı bilgilerin oldukça taze olduğunu, 16 Ağustos 2021 tarihinde vurularak öldürülmüştü, cinayetten 8 ay sonrasında ailesi uygulamaya katılmıştı. Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan cinayetten iki sene sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bedriye Kılıç’ın kaybında katliam şüphesi ortaya çıktı. Kıskançlık meselesini eşi öğrendi mi merak edildi. Bedriye Kılıç’ı kaçırmakla suçlanan Sütçü Sefer ve Levent Yaman canlı yayına katıldı. Sefer Bey kendisine aynı gün içinde üç tane resim atıldığını söyledi. Vesikalık ve saçı aleni olarak atıldı dedi.

MÜGE ANLI 22 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort