27 Eylül ATV Canlı Yayın Müge Anlı, ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Türkiye’nin ablası Müge Anlı haftanın 5 günü gösterim yapıyor. ATV ekranlarında canlı gösterilen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftanın üçüncü yayını start alıyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı izle monitörü haberimizde yer alıyor. Seyircilerin bir an olsun kaçırmadığı Müge Anlı İle Tatlı Sert bugünkü programı canlı izle monitörü başlıyor. İşte ATV Müge Anlı 27 Eylül canlı gösterim yayın ekranı..

MÜGE ANLI 27 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

26 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

Haftanın ikinci yayını 26 Eylül Salı günü Müge Anlı’da yeni vakalar ele alındı. Düet yapmış olduğu şahsa aşık olup kaybolan 63 yaşındaki 6 çocuk anası bulundu. Kızı Derya’nın aramış olduğu Gülcemal Gürkan kadroya bir video gönderdi. “Kayıp değilim, sevdiğim kişinin yanındayım oldukça aşığım, beni merak etmeyin” dedi. O video yayında kızına izletildi. Derya ise, insanla müşerref olmak istediğini en azından bunun hakkı bulunduğunu söyledi.

Yeni tanıştığı kişiyi oğlu sanıp parasını kaptırdığı söylenen hanım kızının iddialarını yanıtladı. Sibel Hanım’ın anası iddiaya göre bir adam bebek dünyaya getirdiğini onunda elinden alındığını düşündüğünü, uzun yıllardan beri onu aradığını söyledi. Sosyal medyadan bir insanın Aliye Teyze’ye ulaştığını bu bebeğin kendisi olduğuna inandırdığını, annesinin paralarını aldığını anlattı. Aliye Hanım 4G ile yayına bağlantı kurarak bu şahsa inandığını ve oğlu olduğunu, kızlarına oldukça kızgın bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı DNA testinin sonucunu açıkladı, Sakin Künar, Merve Güzel’in aramış olduğu babası çıktı. Müge Anlı bir çocuğu daha babasına kavuşturdu. 24 sene ilkin kızının varlığından haberi olmayan babası Sakin Künar’ı aramak için gelen Merve Güzel, babasının Sakin Bey olduğuna inandığını ,sonucun ne olursa olsun hazırlıklı bulunduğunu söyledi. Sakin Bey ise heyecanla beklediğini Merve’nin ablasına oldukça benzediğini söylemişti. Müjdeyi Müge Anlı verdi. DNA testi kararı baba kız oldukları anlaşılırken stüdyoda romantik anlamış olur yaşandı.

MÜGE ANLI 26 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort