29 Eylül 2023 Sinemada Bu Hafta Hangi Filmler Var?

29 Eylül 2023 Cuma günü hafta sonu planlarını şekillendiren vatandaşlar gözlerini sinemaya çevirdi. Sinemaseverlerin radarına giren yeni filmler görücüye çıktı. Merve Dizdar’a “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandıran Kuru Otlar Üstüne filmi başta olmak üzere 9 film vizyona girdi. İşte bu hafta vizyonda olan filmler..

KURU OTLAR ÜSTÜNE

Ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Genç bir öğretmen olan Samet, Doğu Anadolu’da zorunlu görevini yapmaktadır. Onun en büyük hayali, zorunlu hizmetini tamamlamasının ardından İstanbul’a tayin olmaktır. Ancak onun hayatı, meslektaşı Kenan ile bir kız öğrenci tarafından asılsız olarak tacizle suçlanmasıyla altüst olur. Kendisini bir anda büyük bir sıkıntının içinde bulan Samet için işler, kendisine yardımcı olabilecek meslektaşı Nuray ile tanışmasıyla değişir.

HER ŞEYE RAĞMEN

Dibe vurmak kadar yıldızlara yükselmenin de mümkün olduğu hayatta, soğukkanlılıkla hedeflere yürümenin önemini konu ediyor. Sevgisiz ve şiddet dolu bir ortamda büyüyen genç bir adam, hayata sıfırdan başlar. Kariyer basamaklarını teker teker tırmanan adam, dünya çağında bir network ustası olur. Ancak o, çocukluk yaralarıyla yüzleşmenin yükünü ömür boyu omuzlarında taşır. Filmde, her ne kadar zor olsa da hayatta aşılamayacak hiçbir engel olmadığı gözler önüne seriliyor.

EMEKLİLİK PLANI

Nicolas Cage, Ashley Greene ve Ron Perlman’ın başrollerini paylaştığı “Emeklilik Planı” aksiyon ve komedi karışımı bir hikaye. Cayman sahillerinde mütevazı bir emekli hayatı yaşayan Matt’i bu hayattan çekip çıkaracak tek bir şey vardır o da kızı ve torununu, peşlerine düşen suç örgütünün pençesinden kurtarmak. Ne yazık ki birbirine kavuşan ailenin saadeti, çete liderinin izlerini sürmesiyle yarım kalır. Bu yüksek aksiyon kovalamaca Ashley’e babasının gizli geçmişine dair gerçekleri de gösterecek.

KALP ESTETİĞİ

Konservatuarlı ve yetenekli bir adam olan Timuçin, ne kadar başarılı olsa da bir türlü başrol alamaz. Rollerin başarıyla altında kalkabilecek olmasına rağmen, dış görünümü nedeniyle baş rolleri alamaz. Timuçin’in rahatsız olduğu oyunculardan Burak ise yeteneği olmamasına rağmen yakışıklılığı ile başrolleri kapar. Başarılı bir estetik cerrah olan Op. Dr Elvan Bayraktar ile birlikte olan Burak, aşklarını basından ve en yakınlarından gizli yaşar. Bir gün Elvan’a kimsesiz çocuklar için düzenlenen “Hayatı Güzelleştir” adlı bir sosyal yardım kampanyasına destek için teklif gelir. Teklifi kabul eden Elvan, kampanya kapsamında kısa filmler çekileceği için projede Burak’ın da olmasını ister. Burak’a kampanyayı anlatan Elvan, kampanya sonrasında sevgili olduklarını hatta yakında evleneceklerini basına açıklamayı teklif eder. Burak ise ilişkilerini basına açıklamayı henüz düşünmemektedir.

YARATICI

İnsanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. İnsan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında bir savaş başlamak üzeredir. Bu süreçte karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir. Seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte Joshua, yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir.

GODLES: ŞEYTAN TOHUMU

Nick Kozakis’in yönettiği Avustralya yapımı gerilim ve korku filmi gördüğü korkutucu halüsinasyonlar sonrası hayatındaki her şey kötüye giden genç bir kızın ruhunun şeytan tarafından ele geçirilmesini anlatıyor.

MELANET

Yerli korku filmi “Melanet”, maden araştırması için Zonguldak’a giden iki gencin kendilerini içerisinde bulduğu sıra dışı olaylar etrafında dönüyor.

PAW PATROL: SÜPER FİLM

Cal Brunker yönetmenliğindeki “Paw Patrol: Süper Film”, süper köpekçiklerin Macera Şehri’nin güvenliğini sağlamak için içerisine girdikleri mücadeleyi konu alıyor.

KARE TAKIMI: GİZEMLİ ADA

Müzik yarışmasına hazırlanırken bir anda ortadan kaybolan aile üyelerinin peşine düşen Çayırlar ve Misketler’in hikayesini anlatıyor. Gizem ve sürprizlerle dolu olan adada müzik yarışması için büyük bir hazırlık yapılmaktadır. “Renkli notalar müzik yarışmasına katılanlar arasında hem birbirlerinden hem de yaptıkları müzikten hoşlanmayan Çayırlar ve Misketler de vardır. Ancak onlar birbirleriyle rekabet etmek için hazırlanırken, ailelerinin en küçük üyeleri adada gizemli bir şekilde kaybolur.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort