4 Ekim Müge Anlı Canlı İZLE! ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert İzle Youtube Tek Parça

Türkiye’nin ablası Müge Anlı yeni güne hazırlandı. Hafta içi her gün saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına çıkan Müge Anlı yeni güne başladı. Haftanın üçüncü yayınında Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı ele alınmaya devam etti. 4 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın başladı. Bir yandan da kayıpları arayan müge Anlı, Necla Öztürk’ü günler sonra kızına kavuşturdu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Kızı Melike neler söyledi merak edildi. 4 Ekim Çarşamba günü ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının yeni detaylarını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Müge Anlı 4 Ekim canlı yayın izleme ekranı..

MÜGE ANLI 4 EKİM 2023 CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

3 EKİM 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

3 Ekim Salı günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınında kızı ve torununun endişelendiği Necla Öztürk günler sonra kızına kavuştu. Küçük kızını alarak evinden uzaklaşmıştı, Melike, annesinin yanında eşinin karşısına çıktı. Eski eşi Serdar Bey’in iddialarına göre, Melike’ye yasaklı madde sattırıldığı çocuklarının akıbetinin de kötü olduğu yönündeydi. Melike, çocuklarına çok iyi bakıldığını, Serdar’ın yasaklı madde kullandığı evine bakmadığıydı.

Bedriye Kılıç öldürüldü mü araştırılıyor. Kaybolan karısının ardından izlediği yol haritası, Kör kuyular, ıssız alanlar, tehlikeli noktalar ortaya çıktı. Issız alandan dönerken hangi yolu kullandı araştırılıyor. Tayfur Kılıç’ın Akşehir’e dönüşte takip etmiş olabileceği güzergahlar için bu kez Çimendere’den Ilıcağ’a doğru yola çıkıldı. ”Cenaze çıkacak” dediği yere gitti mi? Cankurtaran istikametinde gittiği yoldan dönmediği tespit edildi. Bedriye Kılıç’ın kaybında kıskançlık detayı var.  ”Mesaj olayı tarafları çok öfkelendirdi” denildi.  Yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, sütçü Sefer’in karısının kendisini aradığını, kimseye bir şey demediğini köydeki herkesin bu konuyu bildiğini… Sütçü Sefer’in karısı mesaj atan Bedriye’ye ‘seni bir gecede kaybedeceğim’ diye mesaj attığını bunu da eşinin gördüğünü anlattı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort