4 Milyarder, Tarihleri Verdi: Bitcoin İçin Bu Seviyeleri Bekleyin!

Lider kripto Bitcoin (BTC) sene başından bugüne değerinin %60’ından fazlasını kaybetti. Bunu görmesine karşın milyarder iş adamı Jim Messina, BTC’de yükselişe devam ediyor. Ayrıca Messina, daha çok Bitcoin satın aldığını söylüyor.

Porsche’sine 60 bin dolarlık BTC bahsi!

Eski Beyaz Saray Genel Sekreter Yardımcısı ve Messina Group CEO’su Jim Messina, Bitcoin’in 60.000 dolara yükselmesini bekliyor. Hatta bunun için Porsche otomobiline bahse girmeye hazır bulunduğunu söylüyor. Messina, Fox Business ile 27 Ekim’de bir röportaj yaptı. Bu röportajında, kriptonun bu neslin en coşku verici gelişmelerinden biri bulunduğunu belirtiyor.

Bitcoin maximalisti, BTC’nin bugüne kadarki değerinin %60’ından fazlasını kaybetmesine karşın yükselişe devam ettiğini kaydediyor. Buna ek olarak, daha çok Bitcoin satın aldığını anlatım ediyor. Messina, Bitcoin’in 20.000 dolarlık ralliden 60.000 dolara geri döneceğine dair Porsche’sine bahse girebileceğini de laflarına ekliyor.

Bununla beraber Messina, Bitcoin’in bir kripto kazananı olarak ortaya çıkması için “BS projelerinin” birçoğundan kurtulması icap ettiğini kaydetti.

Bitcoin maximalisti, BTC için büyük tahminler yapıyor

Ağustos ayında, BTC 24.000 dolardan prosedür görüyordu. Bu tarihte, Kraken CEO’su Jesse Powell, 2022’nin sonuna kadar bir Buggati (yaklaşık 1,9 milyon dolar) satın almak için 1 BTC kullanmayı beklediğini söyledi.

Ayrıca, Bloomberg Analisti Mike McGlone, 2025 yılına kadar 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu yüzden McGlone, Bitcoin üstündeki yükseliş duruşunu değiştirmeden koruyor.

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz ise artan kripto benimseme oranını dikkate alıyor. Buradan hareketle Bitcoin’in 2027’nin sonuna kadar 500.000 dolar olacağı iddiasını dile getiriyor.

Bitcoin fiyat performansı

Yerel para birimleri ve teknoloji stokları düştükçe, BTC yavaş yavaş güvenilir liman statüsünü geri kazanıyor. Verilere göre, İngiliz Sterlini’nin Eylül ayının başlarındaki çöküşünün ardından, İngiltere’deki yatırımcılar, Bitcoin için aşağı yukarı 846 milyon £ prosedür yaptı.

İngiltere ve Amerika pazarlarından artan satın alma baskısı, Bitcoin fiyatını 20.000 doların üstüne çıkardı. Böylece, önder kripto para altı haftanın en yüksek seviyesine çıkmayı başardı. Bitcoin basın zamanında, son 24 saatte %1,84 düşüşle 20.396 dolardan prosedür görüyordu.

Bu arada, Bitcoin’in son zamanlardaki müspet hareketi, önder kriptonun sırayla %6 ve %20 oranında düşen Google ve Meta gibi büyük teknoloji hisselerinden ayrılmasına niçin oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort