4 yıl önce öldürüldü! Kuzen katili ve azmettirici kız kardeş tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geçmişe yönelik suçlusu bilinmeyen cinayetlerin aydınlatılması için çabalama başlattı. 2019’dan bugüne dek yitik olarak aranan Orhan Osman Genç’in hayatta olduğuna dair rastgele bir hayat emaresi olmaması üzerine, öldürülmesi olasılığını değerlendiren Cinayet Büro Amirliği tarafınca hususi takım kuruldu.

Yapılan oldukça yönlü çalışmalarda, Genç’in aile fertleri tarafınca öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerine, 1 sene süresince yöntem ve fiziki takip yapıldı. Ekipler, 26 Eylül’de Genç’in kız kardeşi Lale Genç, kuzeni Süleyman Demir ile akrabaları A.G., H.D. ve M.A.’yı gözaltına aldı.

İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Genç’in kuzeni Süleyman Demir, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Şüpheli Demir, cinayeti Genç’in kız kardeşi Lale Genç’in kendisini ve annesini darbettiği, fuhşa zorlandığı, bu nedenden dolayı ağabeyinin öldürülmesi icap ettiğini söylemesi üzerine, kendisinin işlediğini söyledi. Demir, kuzenini tüfekle vurarak öldürüp cesedini de ormana gömdüğünü itiraf etti. Demir’in tanım ettiği, Akdeniz ilçesi Puğkaracadağ köyü ormanında Genç’in ölü bedeni bulundu. M.A., emniyetteki sorgusunun sonrasında özgür bırakıldı. Cinayet şüphelisi Demir ile öteki yakınları adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi hakim karşısına çıkartılan Süleyman Demir ve Lale Genç tutuklandı. H.D ve A.G. ise adli denetim şartıyla özgür bırakıldı.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort