“6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir” ifadesini kullanan AK Partili Özlem Zengin çıkıştı: Tehdit telefonları alıyorum

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmak için, “6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun”un kaldırılmasını istek etmiş olduğu öne sürülmüştü. Bu söylentiler hızlıca gündem olmuş ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım “Bu hususları asla konuşmadık” demişti.

“YÜZLERCE TEHDİT TELEFONU ALIYORUM”

Konunun gündem olmasının sonrasında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de “6284 bizim kırmızı çizgimizdir” diyerek tartışmalara değişik bir ebat kazandırdı. Bu çıkışı sonrası bütün dikkatleri üstüne çeken Zengin, A Haber’e yapmış olduğu açıklamada “Artık bu mevzu ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Hedef haline geliyorum. Sayın Bakanımız izahat yapıyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları var ama ben bu hususta ne vakit bir şey söylesem normali oldukça aşan bir hedef olma hali ortaya çıkıyor. Sadece Twitter’dan değil, oldukça derli toplu ve planlı bir saldırıya dönüşüyor. Bununla da kalmıyor, telefonuma yüzlerce tehdit mesajları alıyorum. Bunun ne kadar ciddi bir mevzu bulunduğunu bilmem kamuoyu ayrım ediyor mu… 6284 doğal ki tartışılabilir, İstanbul Sözleşmesi oldukça tartışıldı. Benim itirazım usulüne, yöntemine ama bundan kamuoyu yeterince hastalık duymuyor. Doğrusu bu saldırılar Türkiye’de hanımları oldukça rahatsız ediyor.” dedi.

“ERKEK ARKADAŞLARIMIZ KONUŞTUĞUNDA HİÇ SORUN OLMUYOR”

Açıklamasının devamında adamların konuşmalarının bu kadar problem haline getirilmediğini dile getiren Zengin, “Bu mevzuya kimse girmek istemiyor zira hedef oluyorsunuz. İşte ben. Ben AK Parti Grup Başkanvekiliyim. Ben kendi fikirlerimi anlatmıyorum, grubumuz adına konuşuyorum ama grubumuz adına konuşan bir adam arkadaşımız olduğunda asla problem olmuyor.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort