Ankara’da 2023 çocuk sünnet oldu

Altınpark’ta düzenlenen şölende Büyükşehir Belediyesinin temin etmiş olduğu sünnet giysilerini giyen çocuklar, Ankara Kent Orkestrası ve Hacivat-Karagöz gösterileriyle gönüllerince eğlendi. Şölende miniklere muhtelif hediyeler de verildi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bu sene 2 bin 23 evladı bedava olarak sünnet ettirirken, sünnet olan çocuklar için Altınpark’ta unutulmaz bir ‘Toplu Sünnet Şöleni’ organizasyonu düzenledi. Şölene aileleri ile katılan çocuklar, düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

SÜNNET KIYAFETLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN

Geleneksel hale getirilen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ bu sene da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Uzman doktorlar tarafınca sünnet edilen çocuklara Büyükşehir Belediyesi sünnet giysilerini de armağan etti.

Şölende Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Reşit Serhat Taşkınsu, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş ve belediye bürokratları ailelerin ve evlatların heyecanına ortak oldu. Genel Sekreter Taşkınsu, ailelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi adına sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 2023 çocuğumuzun sünnetlerini hususi bir hastanede yaptırdık. Bugün burada da düzenlemiş olduğumuz şölenden iyi anılarla ayrılarak hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” dedi.

Hacivat-Karagöz gösterisi ve Ankara Kent Orkestrası’nın konseriyle doyasıya eğlenen sünnet çocukları, gökyüzüne rengârenk balonlar bıraktılar.

krc-2162.png

AİLELERDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Ücretsiz düzenlenen şölende çocuklara günün anısına dijital saat ve spor kundura armağan edildi. Sünnet çocuklarına ve ailelerine patlamış mısır, pamuk şeker, kâğıt helva ve balonlar da dağıtılırken, uygulama bitiminde aileler servislerle alındıkları noktalara bırakıldı.

Çocuklarıyla beraber eğlenmekten ve bedava olarak düzenlenen şölene katılmaktan memnun olduklarını söyleyen anne babalar ABB’ye şu laflarla teşekkür etti:

krc-1974.jpg

Selahattin Bulkur: “Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Başkan’a duyarlı davranışından kaynaklı ve bu şekilde bir hizmette bulunmuş olduğu için oldukça teşekkür ederim. Biz iki yıldır pandemiden kaynaklı çocuğumuzu hastanelerde sünnet ettiremiyorduk. Mansur Başkan’ın bu toplumsal hizmetinden yararlanarak oğlumu bu sene başarılı, hoş ve hususi bir hastanede sünnet ettirdik. Bugün de sünnet şöleninde sürpriz hediyeler aldık, eğlencelerle karşılaştık, mısırımızı, pamuk şekerimizi yedik. Keyifli bir ortam, oldukça hoş geçiyor.”

-Ayhan Ulubaş: “Çok hoş bir organizasyon. Her şey için Belediye Başkanı’mıza teşekkür ediyorum. Memnunuz, eğleniyoruz. Sabahleyin de vücuduna göre hazırlanmış, bedava sünnet giysilerimizi aldık. Beden ve ölçüleri de daha ilkin alınmıştı zaten. Büyükşehir Belediyemizin anlaşmalı olduğu hastanede oğlum bir ay ilkin sünnet oldu. Operasyondan da oldukça memnun kaldık. Doktorlar ve hemşireler oldukça ilgiliydi. Başta Başkanımız olmak suretiyle her insana teşekkür ederiz.”

-Can Gök: “Bütün aileler gibi biz de oldukça mutluyuz. Bu etkinlikler ve hoş organizasyon için oldukça teşekkür ederiz. Sünnet süreci de oldukça hoş geçti, ivedi iyileşti. Çok memnun kaldık.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort