Büyük Aile Çiftliği hangi ülkede çekildi? Büyük Aile Çiftliği nerede çekildi?

Büyük Aile Çiftliği hangi ülkede çekildi? Sorusu, uygulama ile ilgili maksimum merak edilmekte olan sorular içinde bulunuyor. 9 evladı olan bir ailenin çiftlik hayatını özetleyen Büyük Aile Çiftliği isimli belgesel izleyicilerin hızlıca büyük beğenisini kazandı. Belgeselin seyircileri Büyük aile çiftliği nerede çekildi? Büyük Aile Çiftliği hangi ülkede çekildi? Sorularını araştırmakta. Peki, vizyonun sevilen programı Büyük Aile Çiftliği hangi ülkede çekildi? Büyük Aile Çiftliği nerede çekildi?

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ HANGİ ÜLKEDE ÇEKİLDİ?

İngilizce ismi “Our Yorkshire Farm” olan Büyük Aile Çiftliği isimli belgesel kuşağı, İngiltere’de çekildi. 2000 dönümlük kırsal arazide yaşayan ailenin 9 evladı vardır.

North Yorkshire, Birleşik Krallık’ın İngiltere ülkesinin Yorkshire ve Humber bölgesinde iki seviyeli bir metropoliten olmayan kontluk ve gene o bölgede ve kısmen Kuzey Doğu İngiltere bölgesinde bulunan tek seviyeli metropoliten olmayan mahalli bölge/boroughlar için bir “törensel kontluk “‘dur.

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Ekranların sevilen Belgesel programı Büyük aile çiftliği her hafta Pazar akşamı saat 20:00’da TRT Belgesel ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Dizi Gündem Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort