Kahramankazan’da off-road oyunları başladı

Ankara Kahramankazan‘da Kazan Ova Off-Road Kulübü‘nün düzenlemiş olduğu off-road oyunları başladı.

START VERİLDİ

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde meydana getirilen oyunlara Türkiye’nin muhtelif illerinden birden fazla 4×4 vasıta katılıyor. Oyunların startı, Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafınca belediye binasının önünde davul zurna eşliğinde verildi. Araçlar startın sonrasında konvoy durumunda Ankara Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi’ni izleyerek oyunların yapılacağı alana ulaştı.

Başkan Oğuz da oyunlarda yer alacak araçlardan birinin direksiyonuna geçerek konvoya eşlik etti.
Araç konvoyunun oyun alanına ulaşmasının sonrasında Belediye Başkanı Oğuz alanda araştırmalarda bulundu, yarışmacılarla söyleşi ederek oyunlar ve araçlar ile ilgili malumat aldı. Belediye Spor ve Kamp Eğitim Merkezi tarafındaki boş alanda yapılacak oyunlar için belediye ekipleri tarafınca hususi etaplar oluşturuldu, arazi oyunlara makul hale getirildi.

BAŞKAN OĞUZ VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Oğuz, vatandaşları hafta sonu Kahramankazan’da yapılacak off-road oyunlarına çağrı ederek, “Geçen yıl aşağı yukarı 15 bin insanımızı Kahramankazan’da konuk etmiştik. Bu yıl de inşallah bu rekorumuzu kıralım. Hafta sonu eşinizle, çocuklarınızla, ailenizle beraber hoş bir zaman geçirmek, coşku dolu anlamış olur yaşamak istiyorsanız, araba sporlarını seviyorsanız sizi ilçemize bekliyoruz. Kahramankazan’da tam bir off-road şöleni var.” diye konuştu.
Off-road gösterileri, yarın izleyici etabı ile sona erecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort