Opsiyon sağlanırsa 10 milyon Avro

Galatasaray altyapısından yetişen Yunus Akgün, kiralık olarak gittiği Adana Demirspor performansı sonrası yeniden Galatasaray’a dönmüştü. Galatasaray’da da iyi performansını sürdüren Yunus yeni sürem için Championship kadrosuyla antak kalma noktasında. Genç yıldız, İngiltere’ye doğru yola çıktığını Instagram hesabından paylaşmış olduğu fotoğrafla duyurdu.

Galatasaray’ın etkin futbolcusu Yunus Akgün, İngiliz ekibi Leicester City’ye aktarımı için İngiltere’ye doğru yola çıktı.

Geçen sürem fena performansla bir alt lige düşen eski şampiyonlardan Leicester City, Galatasaray’la Yunus Akgün konusu ile ilgili satın alma opsiyonlu anlaşmaya vardı.

Galatasaray altyapısında yetişen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sürem Premier Lig’de küme düşen ve bu sürem Championship’te savaşım edecek olan Leicester City ile anlaştı.

İki sürem ilkin Adana Demirspor’da kiralık olarak etkin bir performans sergileyen Yunus Akgün, geçen sürem şampiyon olan Galatasaray’ın kadrosunda yer almıştı. Milli futbolcu, 2022-23 sezonunda Süper Lig’de oynadığı 25 maçta 1 gol atıp 4 asist yaptı.

Instagram hesabından uçaktaki fotoğrafını paylaşan Yunus Akgün, “Yeni hedef yükleniyor” yazdı. Akgün’ün satın alma opsiyonuyla beraber kiralık olarak Leicester’a imza atması bekleniyor.

YUNUS AKGÜN’ÜN OPSİYON ŞARTI

Öte yandan, meşhur gazeteci Fabrizio Romano, Yunus Akgün’ün 25 maçta forma giymesi durumunda 10 milyon Euro’luk satın alma seçeneğinin devreye gireceğini yazdı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort