Demet Akalın sağlık durumu nasıl? Demet Akalın kaza mı geçirdi, ne oldu?

Demet Akalın‘ın içerisinde bulunmuş olduğu tekne dün gece kaza yaptı. Ünlü şarkıcının sıhhat durumu araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar tarafınca kazanın bilgileri araştırılmaktadır. Demet Akalın‘ın son durumu merak mevzusu oldu. Peki, Demet Akalın sıhhat durumu nasıl? Demet Akalın kaza mı geçirdi, ne oldu? Detaylar haberimizde…

DEMET AKALIN KAZA MI GEÇİRDİ?

Ünlü müzisyen Demet Akalın’ın dün gece binmiş olduğu tekne iskeleye çarptı. Kazada ölümden dönen Akalın, aniden batmaya başladıklarını ve saniyeler içerisinde kurtulduklarını söyledi. Instagram hesabından yazılı bir paylaşım yapan şarkıcı, “İyiyiz, oldukça büyük bir kaza atlattık tekneyle gelmek isterken. Alnım şiş” dedi. Daha sonrasında video yayınlayarak yaşamış olduğu korku dolu anları özetleyen Akalın, şu ifadeleri kullandı: “İyiyim merak etmeyin, bir tek yüzümde bu şekilde bir şişlik var suratımda. Çok fena bir tekne kazası yaptık. Tekne iskeleye girdi. Ben aslında gece bu şekilde şeyleri kullanmam fakat 20 dakikada gideriz diye… Tekne saniyeler içerisinde battı. O tekneden iyi mi sağ çıktık algılayamıyorum yani. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik konserimi yaptım insanoğlu beni beklemiş gitmemiş. Bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık fakat gelmedi baya. Kaç kere arandı hayal meyal hatırlıyorum. Bir arkadaşımızın parmaklar ezildi bir eczane yardım etti. Yalıkavak Marina’da iskeleye bir fer koysaydınız keşke de insanoğlu bu şekilde kaza yaparak travma yaşamasaydı. Teknelere servis yapan bir bot tesadüfen gelmiş olarak bizi kurtardı. O çocuklardan Allah razı olsun.”

DEMET AKALIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Dün akşam konserine gitmek için Yalıkavak’ta tekneye binen Demet Akalın ölümden döndü. Akalın ve dostlarının bulunmuş olduğu tekne hızla iskeleye çarparak battı. Tekneden saniyelerle kurtulan Akalın alnından yaralandı.

Demet Akalın Gündem Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort