Çalınan lüks aracı kurtarmak isteyen vale canından oldu

İstanbul Başakşehir’de şüpheliler, otoparka gelip vale noktasından bir aracın anahtarını çaldı. Bu sırada durumu ayrım eden vale Ogün T. şüphelileri durdurmak istedi. Kendilerine mani olmak isteyen vale Ogün T.’ye silahla ateş eden şüpheliler valenin ölümüne niçin oldu. Cinayet anı emniyet kamerası tarafınca saniye saniye kaydedildi.

HIRSIZLARI DURDURMAYA ÇALIŞIRKEN CANINDAN OLDU

Olay dün saat 22.45 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi’nde bulunan otoparkın önünde meydana geldi. İddiaya göre, otoparkın olduğu bölgeye araçla gelen bir grup, vale noktasından bir aracın anahtarını çalıp otomobille kaçmaya çalıştı. Bu sırada otoparkta çalışan Ogün T. durumu ayrım ederek aracı durdurmak için caddeye çıktı. Ogün T.’nin aracın önünü kesmeye çalıştığını ayrım eden şüphelilerden biri otomobilin içerisinden Ogün T.’ye doğru iki el ateş ederek vaka yerinden kaçtı. Mermilerin isabet etmiş olduğu Ogün T. bir müddet yürüdükten sonrasında sendeleyip yere düştü.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Otoparkın öteki çalışanları caddenin ortasında yatan Ogün T.’yi görünce durumu polis ve sıhhat ekiplerine haber verdi. Ogün T. bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Şüphelilerin, ikiz plakalı ve cam filmli vasıta kullandıkları öğrenildi. Polis ekiplerinin şüphelileri soruşturma çalışmaları devam ediyor. Ogün T.’nin arabanın önünü kesmeye çalışması ve vurularak yere düşmüş olduğu anlamış olur emniyet kamerası tarafınca kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Bahçeşehir Tragger 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort