Astor katılım endeksine uygun mu? Astor eneji katılım endeksi açıklandı mı?

Astor halka arz katılım endeksine makul mu? sorusu gündemde yer alıyor. Alfa solar halka arzından sonrasında gündeme Astor kaç lot verir, pay kodu ne? soruları düştü. Vatandaşlar Astor halka arz katılım endeksine makul mu? Astor pay neticeleri belirtildi mı? sorularını merak ediyor. İşte merak edilenler…

ASTOR KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Astor enerji endeksine makul olan halka arzlar içinde yer alıyor. Astor enerji, TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. vasıtasıyla 11-12-13 Ocak 2023 tarihinde halka arz edilmişti. Astor enerji pay kodu #ASTOR olarak açıklandı.

ASTOR ENERJİ HAKKINDA

“Astor Enerji 40 yıla yakın malumat birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya genelinde ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bir firmadır. Elde ettiğimiz tecrübe, üretim ve nitelik anlayışımızı Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretimine aktararak sektöre katkı sağlamayı hedefleyen firmamız, Ar-Ge çalışmaları kararı lüzumlu sertifikasyonları tamamlayarak Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretim ve satışına başlamıştır.

Ankara’da üretim faaliyetlerine süren Astor Enerji 140.000 m2’lik arsa üstüne kurulu, 105.000 m2’lik kapalı alanda tek çatı altında Avrupa’nın lider transformatör üretim tesislerinden birine sahiptir.

Astor Enerji, Yağlı Tip Dağıtım Transformatörleri , Dökme Reçineli Kuru Tip Transformatörleri, Güç Transformatörleri, Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri, Kompakt Trafo Merkezleri, RMU, Metal Clad üretimi ile 90’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Temel amacımız, teknolojik gelişimleri yakından izleyerek yüksek kalitede ürünleri müşterilerimize sunmak, üretim kapasitemizi arttırmak ve satış sonrası hizmet kalitemizle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilmektir.

Gerekli bütün nitelik sertifikalarına haiz olan Astor Enerji kaliteye ehemmiyet veren, gelişime aleni uzman yöntem ve yönetimsel kadromuz, Ar-Ge merkezli gelişme hedefi kapsamında çalışmalarına bütün gücü ile devam etmektedir.”

Gündem Finans Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort