Koray Günter Beşiktaş’a transfer oldu mu? Koray Günter Beşiktaş’a geliyor mu?

Koray Günter Beşiktaş‘a aktarım oldu mu sorusu araştırılan mevzular içinde yer alıyor. Sporseverler tarafınca Beşiktaş aktarım haberleri araştırılmaktadır. Koray Günter Beşiktaş’a gelecek mi merak mevzusu oldu. Peki, Koray Günter Beşiktaş’a Transfer Oldu mu? Koray Günter Beşiktaş’a geliyor mu? Detaylar haberimizde…

KORAY GÜNTER BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLDU MU?

Beşiktaş, daha ilkin de girişimde bulunmuş olduğu Verona’da cirit atan stoper Koray Günter için bir kez daha harekete geçti. Bir devre Galatasaray forması da giyen 29 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlıların, iyi mi bir teklifle İtalyan kadrosunun kapısını çalacağı bilinmiyor.

KORAY GÜNTER KİMDİR?

16 Ağustos 1994 tarihinde Höxter, Almanya’da tıpkı Hamit Altıntop, Nuri Şahin ve Hakan Balta gibi muhacir Türk kuaför anne ve montaj işiyle uğraşan babanın ikinci oğlu olarak dünyaya gelen Koray Günter, Futbola 2001 senesinde hemen hemen 7 yaşlarında Höxter takımının altyapısında başladı. 2006 senesinde ise Brakel takımına aktarım oldu. Burada top tekniği, fiziği ve sağlam duruşuyla dikkat çekti ve menajerler tarafınca önermiş olduğu Borussia Dortmund altyapısına geçti. Bu devri Koray amatörde oynarken 11 yaşımdan 13 yaşıma kadar takip ettiler. Tek hayalim beni almalarıydı. Teklif geldiği zaman havalara uçmuştum. Tek şartları okuldaki derslerime dikkat etmemdi. Zaten okumayı sevdiğim için problem olmadı. İlk günlerde ailemden uzak olduğum için birazcık bunalmıştım. O hususta da oldukça destek oldular. Altyapıdaki futbolcular için büyük bir ev satın aldılar. Bahçesi vardı, üç katlıydı. Evde annemiz, babamız vardı. Onların evlatları vardı. Kalabalık bir aile gibi düşün. Her şeyimizle onlar ilgileniyordu. 13 yaşımdan 18 yaşıma kadar o evde yaşadım. Sekiz aydan beri de kendi evimde yaşıyorum. ifadeleriyle anlattı. 2008-09 sezonunun son maçında U-17 takımında ilk kez forma giydi. Sonraki iki sezonda U-17 ve U-19 takımlarında oynayıp, 2011-12 sezonunda yaşı itibarıyla U-19 takımıyla devam etti.

Beşiktaş Gündem Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort