Jennie öldü mü 2023? Blackpink vokalisti Jennie öldü mü, yaşıyor mu?

İlk videosunu 15 Ocak’ta yükleyen Jennie Kim’in toplamda 3,26 milyon abonesi bulunuyor. Blackpink vokalisti Jennie ile ilgili çoğu iddia son zamanlarda toplumsal medya üstünde yer alıyor. Jennie Kim Youtube’a ilk videosunu 15 Ocak tarihinde yükledi. 3 gün içinde 10 milyon izlenme alan video kanalın tek videosudur. Kanalın adı ise “Jennierubyjane Official” olarak geçmektedir. Peki, Jennie öldü mü 2023? Blackpink vokalisti Jennie öldü mü, yaşıyor mu?

Blackpink vokalisti Jennie ile ilgili web üstünde çoğu asılsız iddia yer alıyor. Dünyaca meşhur öbek Blackpink’in vokalisti Jennie’nin hayatta olduğu biliniyor.

Jennie Kim daha fazla malum sahne adıyla Jennie, YG Entertainment tarafınca açılan Güney Koreli öbek BLACKPINK’in önder vokalisti ve ana rapçisidir.

Jennie, 2010’da Güney Kore’ye döndü ve YG Entertainment elemelerinden geçti. Şirkette 5 sene 11 ay stajyerlik yaptı. 2012 senesinde Lee Hi’nin Special adlı şarkısında yer aldı ve G-Dragon That XX müzik videosunda göründü. 2013’te G-Dragon’un Black ve Seungri’nin GG Be şarkılarında birkaç bölümü söyledi.

2016’da Blackpink grubunun önder vokali ve ana rapçisi olarak çıkış yaptı.

2018 Ekim’de Jennie’nin solo çıkış yapacağı duyuruldu. Şarkının isminin Solo olacağı belirtildi ve 12 Kasımda müzik videosu yayınlandı. Solo şarkısı ilk 24 saatte maksimum izlenen k-pop solo sanatçı şarkısı ve maksimum izlenen k-pop hanım solo sanatçı şarkısı unvanını kazandı. Sonra Kim, 300 milyon izlenmeyi geçen tek k-pop solo sanatçısı şarkısıyla, 25 Kasımda Inkigayo’dan ilk ödülünü kazandı.

Ocak 2018’de Jennie, Harper’s Bazaar dergisinin esin perisi seçildi. Mart 2019’da Fransız lüks moda markası Chanel, Kim’in yeni internasyonal elçi olarak seçildiğini duyurdu. Kim, hem de Hera markasının yüzü olmakla bilinir.

Nisan 2019’da Kim, Coachella Valley Music and Arts Festival sahnesinde performans sergileyen ilk k-pop solo sanatçısı unvanını aldı.

Kim, k-pop marka saygınlık listesinde 5 ay üst-üste birinci olmuştur. Instagram tarafınca Güney Korenin maksimum sevilen hesabı olarak belirlenmiştir. Platformda maksimum takip eden Koreli ünlüdür.

Blackpink Gündem Magazin Dünya Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort