Ankara’da yenilenen parklar ilgi görüyor

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarından bunalanlar dinlenmek ve ailesi ile güzel zaman geçirmek için yaz akşamlarında Pursaklar Belediyesi tarafınca günümüz şartlarına makul olarak güncellenen parklara yoğun alaka gösteriyor.

Yaz akşamlarından sıfırdan güncellenen ışıl ışıl, iç açıcı parkların vatandaşların uğrak noktalarının başlangıcında geldiğini anlatım eden Başkan Ertuğrul Çetin, “Evde bunalan hemşehrilerimizin akşamsefası sürmek adına kendilerini attıkları yeşille iç içe olan parklarımızda bir araya geldik. Sıfırdan güncellenen parklarımızın bu kadar rağbet görüyor olması bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Yenileme çalışmalarımızla ne kadar doğru bir adım attığımızı gurur verici. Bu gayretle çalışmalarımıza sürdürerek yurttaşlarımızın hayatına dokunacak projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

7’den 70’e her yaşlarındaki vatandaşa rastlamanın olası olduğu park alanlarını gezen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, akşamın serin havasında ilçe halkı ile ayrı ayrı selamlaşıp söyleşi ederek, günün yorgunluğunu attı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort