İslami kart nedir? İslami kart özellikleri neler?

İlk islami kart olarak tanıtılan Tayyab, Türkiye’de kullanıma açıldı. Sosyal medyada meydana getirilen paylaşımların sonrasında İslami kartın bilgileri merak mevzusu oldu. Kısa müddette birden fazla kullanıcı tarafınca paylaşımı meydana getirilen kartın özellikleri araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar tarafınca islami kartın üstünlükleri araştırılmaktadır. Peki, İslami kart nedir? İslami kart özellikleri neler? Detaylar haberimizde…

İSLAMİ KART NEDİR?

Sosyal medyada islami kart paylaşımları hızlıca gündem oldu. Tayyab adındaki kredi kartı, ilk islami kart olarak tanıtıldı. Tayyab’ın resmi İnstagram sayfası üstünden meydana getirilen paylaşımda, “İlk islami kartınızı bugün sipariş edin ve paranızı bereketlendirin” mottosu yer aldı. İlk islami kart, kullanıcılar içinde gerçekleştireceği Umre çekilişi ve Otosadaka hizmetleriyle dikkat çekiyor.

İlgili Haberler

İSLAMİ KART ÖZELLİKLERİ NELER?

İslami kart olarak tanıtılan Tayyab, fizyolojik ve sanal kart olarak iki çeşide ayrılmıştır. İsmiyle dikkat çeken kartın resmi sitesinde bulunan bilgiye göre, Müslümanların günlük İslami yaşamlarının iyileştirilmesine destek olmak ve katkıda bulunmak amacıyla hizmete açıldıkları anlatım edilmektedir. İslami kartın uygulamasında kredi kart işlemlerinin yanı sıra namaz vakitleri ve islami makaleler yer almaktadır.

Gündem Teknoloji Ekonomi Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort