Pursaklar’da Aysel Yakupoğlu ile konser coşkusu yaşandı

Sıcak yazları her gün birbirinden değişik etkinliklerle ilçe halkına unutulmaz anlamış olur yaşatan Pursaklar Belediyesi, ‘Yaz Konserleri’ ile vatandaşlara müzik şöleni sunuyor.

Sevenlerince ‘kadife sesli’ olarak vasıflandırılan meşhur Sanatçı Aysel Yakupoğlu’nun sahne almış olduğu gecede Pursaklar halkı unutulmaz anlamış olur yaşadı. Yoğun katılımın olduğu Selçuklu Meydanı’nda birbirinden hoş şarkıları ile meşhur sanatçı kulakların pasını sildi.

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlarla beraber keyif dolu bir akşamı daha geride bıraktıklarını anlatım eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde hemşehrilerimizin kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden değişik etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Her yönüyle sanatı ilçemizde yaşamımızın bir parçası haline getirmeyi hedefliyoruz. Yapmış olduğumuz etkinliklerin hemşehrilerimiz tarafınca rağbet görmesi bizi sevinçli ediyor. Hemşerilerimizim teveccühü takdire şayan. Bu hoş etkileşimden oldukça büyük keyif alıyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort