Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 18 sezon ne zaman başlıyor?

yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği Arka Sokaklar’ın yeni sürem duyurusu sevenlerini heyecanlandırdı. Arka Sokaklar 18. sezonun ne vakit yayınlanacağı merak mevzusu oldu. Peki, Arka Sokaklar 18 sürem ne vakit başlıyor? Arka Sokaklar yeni sürem fragmanı gösterildi mı?

Başrollerini İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın paylaşmış olduğu “Arka Sokaklar”, oldukça yakında yeni bölümleriyle gene kendi gününde ekranda olacak.

17 sürem süresince çoğu rekora imza attıktan sonrasında ekranlara ara veren “Arka Sokaklar’, kısa sürede gene Kanal D’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin, yeni bölümleri merakla beklenen fenomen imal ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zafer Ergin, eski kadrodan oyuncular ile yeni eklenecek isimlerle iddialı bir kadronun oluşturulduğunu ve sette iyi çabalama şartlarının sağlandığını söyledi.

Zafer Ergin, ‘’Çekimlere gelecek hafta başlayacağız. Eski kadrodan adlar ve yeni oyuncular olacak. Ara verdikten sonrasında diğer dizilerden öneri geliyordu o boşlukta, hatta birkaç sevimli senaryo vardı. O ara Kanal D, dizinin çekim hakkını Türker İnanoğlu’ndan aldığını iletti. Kanal D ile anlaştık. Şartlar bizim istediğimiz gibi oldu. Daha huzurlu çabalama şartları tanındı.’’

‘’Çaba sarf ediyoruz, işi ciddiye alıyoruz, seviyoruz. Seyirci tuttu yıllardır, hoş bir senaryo, hoş bir konu. Herkes var işin içinde.’’ ifadelerini kullandı.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fenomen dizi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında kendi gününde yayınlanacak olan Arka Sokaklar’ın 18. yeni sürem fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar’ın hemen hemen gösterim tarihine dair bir malumat paylaşılmadı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort