ÖSYM 2023 DGS SORU ANAHATARI – DGS temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! DGS soru ve cevap kitapçığı

DGS sınavına giren adaylar sual ve yanıt kitapçığının ne vakit yayınlanacağını araştırıyor. 16 Temmuz’da yapılan DGSsınavının sonrasında sual kitapçığının yayınlanma zamanı merak edildi. Peki, DGS sual ve yanıt kitapçığı belirtildi mı? DGS yanıt anahtarı!

2023 DGS CEVAP KAĞITLARI VE ADAY CEVAPLARI

ÖSYM’nin yapmış olduğu açıklamaya göre;

“16 Temmuz 2023 tarihinde uygulanan Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) adaylarının yanıt kâğıtlarının görüntüleri ve yanıt kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafınca okunması kararı elde edilmiş aday cevapları ile soruların doğru cevapları ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 11 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.15’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yapmış olup alakalı imtihanı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları yanıt kâğıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunması kararı elde edilmiş cevaplarını ve doğru cevapları görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve yanıt anahtarının yayınlandığı biçim üstündeki sual numaralarını tıkladıklarında, her sual için oluşturulan yeni pencerede sual kökünü, yanıt seçeneklerini ve problemin doğru yanıtı hakkında soruya kendilerinin vermiş olduğu yanıtı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın sual ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş yanıt rakamları ile beraber ham puanları da gösterilmektedir.”

Ösym Dgs Gündem Eğitim Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort