Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir ayrıldı mı, neden ayrıldı? Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu ayrılık sebebi ne?

Star Tv ekranlarında gösterilen Yalı Çapkını dizisi kuvvetli oyuncu ekibiyle dikkat çekiyor. Yalı Çapkını dizisinin başrolleri oyuncularından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, yaşadıkları aşkla sıklıkla magazin gündeminde yer alıyorlar. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından laf ettiren ikilinin hayranlarını üzecek haber geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir‘in ayrılık iddiaları sonra ayrılık nedeni araştırılmaya başlandı. Peki, Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir ayrıldı mı, niçin ayrıldı? Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu ayrılık nedeni ne? Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında gösterilen Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 senelik ilişkisini bitirdikten sonra partneri Mert Ramazan Demir’le aşk yaşamaya başladı. Çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülenmeleriyle ilişkileri ortaya çıkan ikilinin aşkı kısa sürdü.

2. Sayfa’da bulunan habere göre, kısa süreli bir flört yaşayan ve ilişkilerinin belgelenmesiyle beraber asla görüntülenmeyen çift yollarını ayırdı. Reklam ilişkisi yaşadıkları ileri sürülen çift, ayrılık kararıyla alakalı bir izahat yapmazken beraber iyi mi çalışacakları da merak mevzusu oldu.

2018’de aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, 2022’de ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 sene ilkin rol almış olduğu bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu’nun birlikteliğinin ‘ihanet’ sebebiyle bittiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le samimi sahneler vermesinin çiftin ayrılmasına yol açtığı konuşuluyordu. Yalı Çapkını dizisinin başrol aktörleri Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz ay dinlence için gittikleri Göcek’te denizde öpüşürken görüntülendi. İkili daha ilkin aşk yaşadıklarına yönelik iddiaları net bir üslupla yalanlıyordu.

Haberler.com / Zehra Aygör – Gündem

Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu Gündem Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort