Vermem Seni Ellere neden final oluyor? Vermem Seni Ellere bitti mi, ne zaman bitecek, neden bitecek? Vermem Seni Ellere final bölümü izle!

ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Vermem Seni Ellere dizisi seyirciyi ilk bölümden beri ekrana kilitlemişti. Ani bir haberle final kararı alan dizi merak ediliyor. Peki, Vermem Seni Ellere niçin final oluyor? Vermem Seni Ellere bitti mi, ne vakit bitecek, niçin bitecek? Vermem Seni Ellere final kısmı izle! İşte detaylar…

“Vermem Seni Ellere” isimli dizi, 13 Ağustos 2023 saat 20.00’de 9. bölümüyle beraber ATV ekranlarında seyircilerle vedalaşacak. ATV yönetimi, 9 bölüm devam eden dizinin sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Dizinin düşük reytingleri, ne yazık ki dizinin devam etmesinin önündeki en büyük mani olarak ortaya çıktı. Dizi niçin final yapıyor?

Dizinin düşük reytingleri sebebiyle yayından kaldırılma kararı alındı. “Vermem Seni Ellere” dizisi, pazar akşamları gösterilen rakip dizilerin gerisinde kaldı. Aynı zamanda “Masterchef All Star” yarışması da yüksek reytingler elde edince, “Vermem Seni Ellere” üçüncü sırada yer aldı ve bilhassa AB reytinglerinde beklenen seviyenin altında kaldı. Dizi hikayesi de sürükleyiciliğini koruyamadığı için final kararı alındı. Özellikle ilk beş bölümden sonra öykü akışı duraksadı ve bu vaziyet dizinin reytinglerinin düşmesine niçin oldu.

30 Temmuz 2023 tarihinde “Masterchef All Star” 3.74 reytingle birinci sırada, “Yaz Şarkısı” 2.24 reytingle ikinci sırada yer alırken, “Vermem Seni Ellere” dizisi 1.83 reytingle beşinci sıraya geriledi. Bu reyting sonuçlarına göre, “Vermem Seni Ellere” dizisi ATV’nin beklediği izlenme seviyesini elde edemedi. Bu sebeple final kararı alınmış oldu.

Vermem Seni Ellere niçin final oluyor? Vermem Seni Ellere bitti mi, ne vakit bitecek, niçin bitecek? Vermem Seni Ellere final kısmı izle!

Vermem Seni Ellere dizisi 13 Ağustos 2023 saat 20.00’de 9. bölümüyle beraber ATV ekranlarında seyircilerle vedalaşacak. Seyirciler bu tarihte televizyondan diziyi takip edebileceği gibi ATV’nin dijital platformlarından da tekrarlarını izleyebilir.

Serhıldan Hülakü

Vermem Seni Ellere Dizi Atv 3. Sayfa Gündem Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort