Türkiye Kültür Yolu Festivalleri renkli görüntülerle başladı

Sergilerden renkli bando gösterilerine, çocuk etkinliklerinden klasik, pop, alternatif rock konserlerine kadar binlerce şahıs şehrin dört bir yanısıra kültür sanatla buluşmanın keyfini yaşıyor.

Festival kapsamında dün Avanos Meydanı’nda düzenlenen kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Avanos Amfi Tiyatro önü, Nevşehir Belediyesi Kültür Merkezi, Nevşehir TÜİK Meydanı’nda kurulan çocuk aktivite alanlarında da çocuklar gün süresince oyun parkurları, yarışmalar ve atölyelerle eğlencenin tadını çıkardı.

BİNLERCE GENÇ MADRİGAL VE HEY DOUGLAS’LA COŞTU

Akşam ise binlerce şahıs konser alanlarını doldurdu. Göreme Festival Alanı’nda öncelikle sahne alan alternatif rock müziğin yükselen gruplarından Madrigal, sevilen şarkılarını seyircilerle beraber hep bir ağızdan söyledi. Madrigal’in sonrasında 70’lerin sevilen şarkılarına yapmış olduğu coverlerla tanınmış DJ Hey! Douglas, dinleyicileri coşturdu.

aw003040-03-copy.jpg

AVANOS’TA 80’LER RÜZGÂRI ESTİ

Avanos Amfi Tiyatro Açık Hava Sahnesi’nde ise 80’ler rüzgârı esti. Televizyon ekranlarında uzun seneler sevilerek izlenen ve adeta bir fenomen haline gelen Seksenler dizisinin müzikali sahnelendi. Dizinin meşhur oyuncuları, zamanın sevilen şarkıları ve danslarla Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
aw003040-05-copy.jpg

Paşabağları Vadisi’nde de solistler Zerrin Naycı ve Suat Kılıç, Türk sanat müziğinin efsaneleşmiş adı Zeki Müren’in sevilen şarkılarını seslendirdi

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort