Altındağ’ın ‘Altın yumruğu’ Türkiye Şampiyonu oldu

5 senedir Altındağ Belediyesine bağlı olarak spor faaliyetlerini sürdüren 14 yaşındaki genç sporcu, Kars’ta düzenlenen, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası”nda şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Genç sporcu, 57 kiloda rakiplerini ayrı ayrı yenik ederek şampiyonanın “altın yumruğu” oldu. 14 yaşlarında Türkiye şampiyonu olma başarılı olmasını yayınlayan Yunus Emre Aydın, ulusal sporcu olmaya da hak kazandı.

“ŞAMPİYONLARIN ADRESİ ALTINDAĞ”

Altındağ’dan etkin ergenler çıktıkça, büyük saadet duyduğunu ve Yunus Emre Aydın’ı kutlama ettiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Şampiyonların adresinin Altındağ bulunduğunu ve her alanda şampiyonların Altındağ’dan çıkacağına inandığımızı sıklıkla anlatım etmiştik. Hayallerimiz gerçeğe dönüştüğü için ne kadar şükretsek az…” dedi.

alt-bld-1.jpg

Altındağ’dan daha çok sporcu ve daha çok şampiyon çıkması için ne gerekiyorsa hazırlamaya devam edeceklerinin de önemini vurgulayan Başkan Balcı, “El ele vereceğiz, Altındağ’da; boks, taekwando, eskrim, güreş, okçuluk, yüzme, masa tenisi, basketbol ve futbol gibi çoğu branşta sporu öne çıkartarak evlatlarımızın ve gençlerimizin geleceğine yön vereceğiz. Bunun yanısıra da doğal ki internasyonal anlamda göğsümüzü kabartacak, Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek şampiyonları da buradan yetiştireceğiz inşallah…” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort