Ankara’ya dört dörtlük merkez

Başkente yeni aile hayat merkezleri (AYM) kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, en son yapımı tamamlanan Beypazarı AYM’yi hizmete açtı. Hacıkara Mahallesi’ne kazandırılan merkez içeriğinde Kadınlar Lokali, Gençlik Merkezi, kütüphane, spor merkezi, BELMEK, oyun salonu ve konferans salonu yer alıyor. Ayrıca merkezde; Beypazarı ve çevresindeki vatandaşların şikâyet ve taleplerini karşı karşıya iletebilecekleri bir de Başkent 153 birimi bulunuyor.

HER KESİME HİTAP EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Aile Yaşam Şube Müdürlüğü içeriğinde hizmet veren Beypazarı AYM; toplumsal aktivitelerden eğitim hizmetlerine, spor aktivitelerinden sanat etkinliklerine kadar birçok alanda toplumun her kesimine hitap ediyor.

Geleceğin teminatı ergenler ve çocuklar için Çocuk Etkinlik Merkezleri, kütüphane bulunuyor. Merkezde ayrıca, LGS-YKS ve KPSS’ye hazırlananlara eğitim desteğinin yanı sıra özgür zamanlarını geçirebileceği Gençlik Merkezi ve E-Spor Merkezi bulunuyor.

Toplumsal yapının temel direği olan kadının bedensel, ruhsal, sosyal, kültürel ve eğitsel bakımdan desteklenip güçlenmesi için Kadınlar Lokali ile BELMEK Kursları da merkezdeki yerini aldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort