Günün en acı karesi! Sokak ortasında intihar eden babasını görünce kahroldu

Antalya‘da kısa bir müddet ilkin eşinden ayrı yaşamaya başlayan Mustafa Düloğlu, direksiyon öğretmeni eşinin eğitim verdiği cadde üstüne gelmiş olarak silah ile hayatına son verdi. Acı haberi alarak vaka yerine gelen insanın oğlu ise yerde yatan babasına koşarak uzun süre gözyaşı döktü.

GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Saat 16.00 sıralarında Gazi Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üstünde endüstri sitesinde tornacılık yapan Mustafa Düloğlu (48) iddiaya göre kısa bir müddet ilkin ayrı yaşamış olduğu direksiyon öğretmeni eşini görmek için motosikletiyle adrese geldi. 2 çocuk babası erkek burada bir müddet durduktan sonrasında yanısıra getirmiş olduğu silah ile göğsüne ateşledi. Adamın yerde hareketsiz olarak yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın sonrasında vaka yerine gelen sıhhat ekipleri yaşamını kaybettiğini belirledi.

Günün en acı karesi! Sokak ortasında intihar eden babasını görür görmez kahroldu

CANSIZ BEDENİNİ GÖREN OĞLU KAHROLDU

Acı haberi alarak vaka yerine gelen insanın oğlu ise babasına koşarak uzun süre gözyaşı döktü. Genci yakınları güçlükle vaka yerinden uzaklaştırdı. Olayın gerçekleştiği yerde apartmanda oturan ve balkona çıkan iki hanım ise yerde ölü bedeni görür görmez büyük korku yaşadı. Cenaze polis ve savcının incelemesinin sonrasında otopsi yapılmak suretiyle Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla alakalı araştırma devam ediyor.

Günün en acı karesi! Sokak ortasında intihar eden babasını görür görmez kahroldu

Günün en acı karesi! Sokak ortasında intihar eden babasını görür görmez kahroldu

İntihar Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort