Tekelde 2 genci öldüren Tarık Özer kendini böyle savundu: Rencide edici paylaşımlarla bizi küçük düşürdüler

İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin yaşamını kaybetmiş olduğu tekel bayisi baskınında defalarca tetiğe basan Tarık Özer’in ifadesi ortaya çıktı. Konuşmak için tekele gittiklerini belirten Özer, “Bizim maddi durumumuz oldukça iyi. Onlardan alacağım vardı fakat bu oldukça mühim bir para değildi. Sosyal medya üstünden paylaşımları üstüne konuşmak için oraya gittik. İlk silahı onlar çekti. Daha öncede kardeşimi de vurmuşlardı. Bu nedenle biz de silahlarımızı tehlike aniden olanlar oldu” dedi.

Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan tekel bayisinde cumartesi günü 00.15 sıralarında gerçekleştirilen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen yaşamını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralanmıştı. Saldırının sonrasında meydana getirilen çalışmalarda Murat Özer ve Servet Özer hızlıca yakalandı. Saldırıyla alakalı aranan Tarık Özer ve Azat Özer de dün yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak suretiyle Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Şüpheliler ile beraber onlara kaçmalarında yardım etmiş olduğu öne sürülen 5 şahıs de gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

Şüphelilerin Cinayet Bürodaki işlemleri devam ediyor. İlk olarak gözaltına ayağından yaralı olarak gözaltına alınan şüphelilerden Murat Özer emniyetteki işlemlerinin sonrasında bu sabah geniş emniyet önlemleri alınarak Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Gözaltına alınan 42 yaşındaki Tarık Özer’in 1, 37 yaşındaki kardeşi Servet Özer’in 9, 39 yaşındaki Murat Özer’in ise 3 tane kaydının olduğu öğrenilirken 18 yaşındaki Azat Özer’in ise poliste kaydının olmadığı öğrenildi.

Tarık Özer emniyete bu şekilde getirildi.

Cinayet Büro Amirliğinde sorguları süren şüphelilerden vakada aslolan silahı kullanan olduğu belirlenen Tarık Özer’in ilk sorgusunda “600 bin liradan fazla alacağım vardı. Ancak biz oldukça varlıklıyız. Bu para oldukça mühim değildi. Daha ilkin başım belaya girmesin diye bundan oldukça daha oldukça olan alacaklarımın üstüne çizgi çekmiştim” söylediği belirtildi.

“Ancak onlar toplumsal medya üstünden beni ve ailemi çevreme karşı ufak düşürücü ve rencide edici paylaşımlarda bulunmaya başladılar” diyen Tarık Özer’in “Oraya konuşmak için gittik. Amacımız işyerine baskın yapmak değildi. İçeri girince babalarını sorduk. Ortam aniden gerildi. İlk silahı çekip eden onlardı. Daha ilkin de kardeşimi vurdukları için biz de kendimizi güvenliğini sağlamak için silahımızı çektik. Bir anda vaka gerçekleşti. ” söylediği kaydedildi.

Tarık Özer’in kullandığı silahın adına ruhsatlı olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özer Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort