Rüyada kraliçe ne demek? Rüyada kraliçe görmenin anlamı nedir?

Rüyada kraliçe görmek direkt olarak denetim ve otoriteyle ilişkilendirilir. Rüyada görülen kraliçe bazı durumlarda anne sembolü de olabilir. Peki, rüyada kraliçe ne demek? Rüyada kraliçe görmenin anlamı nedir?

RÜYADA KRALİÇE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kraliçe hem kendi yaşamını hem de çevresindekilerin yaşamını etkileme ve denetim etme gücüne haiz arketipteki bir kadının simgesidir.

Gerçek hayatımızdaki güçlü, otoriter, yetkili, varlıklı ya da denetim sahibi bütün hanımlar rüyada bizlere kraliçe kılığında görünürler. Kısacası kraliçe rüya sahibinin hayatında oldukça mühim hatta yaşamını yönlendirme gücüne haiz bir hanımı temsil eder.

Rüyada görülen kraliçe bazı durumlarda anne ya da patroniçe sembolüdür. Fakat kraliçenin temsil etmiş olduğu anne ailenin kontrolünü elinde tutan, kadın ağa ve otoriter bir kişiliktir ve verdiği kararlar hane üstünde etkilidir.

Rüyadaki kraliçe bunun yanı sıra doğa anayı, toprağın cömertliğini ve vericiliğini temsil eder. Rüyada bizlere kraliçe kılığında görülen kadın aslında hayatımızı şekillendirecek güce haiz bir kadındır. Bazen verdiği öneriler ya da hediyeler rüya sahibi için değerlidir.

Rüyada görülen kraliçe bazı durumlarda rüya sahibi için güç ve yetkinin aslında bir kadının elinde bulunduğunun hatırlatıcısıdır. Kişinin hayatında açılması ihtiyaç duyulan kilitli kapılar var ise bu anahtarlar bir kadının elindedir ve bu rüyanın sahibi bir problemi çözüme ulaştırmak istiyorsa bu hanımdan yardım istemelidir.

Rüyada kraliçe görmekten oldukça kraliçenin iyi mi görüldüğü de önemlidir. Hırçın, gaddar ya da zalim bir kraliçe görmek elindeki gücü kötüye kullanan bir kadına, iyi ve güzel hareketlerde bulunan bir kraliçe rüya sahibini her vakit yardım isteyebileceği kuvvetli bir hanımla bağlantısı olduğuna delalettir.

Rüyasında sırtı dönük, asık suratlı ya da sert tavırlar içinde bulunan bir kraliçe ise rüya sahibinin bir hanımdan yapacağı ricanın reddedilmesine delalet eder.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort