MasterChef’te kim elendi? MasterChef All Star’a kim veda etti dün akşam kim gitti?

MasterChef All Star’da sezonun üçüncü eleme gecesi yaşandı. Eleme potasındaki yarışmacılar kıyasıya savaşım ederken bir yarışmacının yanlışı MasterChef tarihinde bir ilk gerçekleşmesine niçin oldu. Peki, MasterChef’te kim elendi? MasterChef All Star’a kim veda etti dün akşam kim gitti?

MASTERCHEF’TE 3. HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

MasterChef’te eleme adayları Mert, Çağatay, Rıfat, Tolga, Büşra, Eda ve Batuhan’dı

Yaratıcılık oyununda yarışmacılara, Yedikule marulu ve kerevit ürünleri verilirken süre 45 dakika olarak belirtildi.

Yedikule marulu ve kerevit mamüllerinden en yaratıcı tabakları yapan ve hayallerine süren yarışmacılar belli oldu.

En etkin tabak yapan yarışmacı Tolga oldu. Tolga’dan sonrasında ikinci tura kalmadan potadan kurtulan yarışmacılar Batuhan ve Mert oldu.

Son eleme oyununa kalanlar ise Eda, Büşra, Çağatay ve Rıfat’tı.

kfjkdjbhc.jpg

30 TEMMUZ PAZAR MASTERCHEF ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

Son eleme oyununa kalan adaylarda Somer Şef’in bir yemeği yapması istendi. Kiraz yaprağı sarması yemeğini yapması ihtiyaç duyulan yarışmacılar için kıyasıya bir savaşım gerçekleşti.

Yemeklerini bitiren yarışmacılar Büşra’nın hatasıyla şok yaşadı. MasterChef Büşra tabağında kasnağı unutmuştu. Bu da onu doğrudan elenen yapacaktı.

085249413-i5.jpg

Tüm yarışmacılar Büşra’nın yanlışı karşısında gözyaşlarını tutamadı. Şefler ise dört yarışmacıyı öne çağırarak öteki kiraz yaprağı sarmasına bakmayacaklarını, MastrChef tarihinde bir öncelikle yarışmacının doğrudan elendiğini dile getirdiler.

Bu şekilde MasterChef Büşra müsabaka kuralları gereğinde tabağında kasnak unutmuş olduğu için MasterChef All Star’dan elenerek MasterChef’teki hayallerine veda etti.

gjhofdbngf.jpg

MASTERCHEF’TEN KİM GİTTİ?

Büşra’nın elenmesinin sonrasında şefler konuştu.

Somer şef, “Hepimiz için zor bir gece. Masterchef tarihinde elemelerde ilk defa bir yarışmacımız tabak değerlendirmesine ihtiyaç duymadan yarışmaya veda ediyor. Aramızda yaptığımız değerlendirmede öteki tabaklarda büyük yanlışlar dahi olsa içinde kasnak unutulan bir tabağı değerlendirmeye alamayacağımızı aramızda konuştuk. Hepinizin mutsuz bulunduğunu biliyoruz, bizler de oldukça üzgünüz” dedi.

Büşra, “Bir konferans hazırlamamıştım. Çıkarım diye düşünüyordum aksine. Çağatay’ın sesini duyar duymaz ayrım ettim kasnak unuttuğumu. Üzgünüm size bir tabak tattıramadığım için. Diğer tabakları da tadamadınız benim yüzümden. Bu yıl harbiden oldukça istiyordum, istemek yetmiyormuş. Daha oldukça yiyecek yapmak istiyordum burada.” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort