Rüyada güvercin görmek ne demek? Rüyada güvercin görmenin anlamı nedir?

Rüyada kişinin kuş çeşitlerinden güvercin görmesi sık görülen rüyalardandır. Rüyada güvercin görmesi genel hatlarıyla haber anlamını taşısa da rüyanın senaryosuna göre anlamı da değişmektedir. Peki, rüyada güvercin görmek ne demek? Rüyada güvercin görmenin anlamı nedir?

RÜYADA GÜVERCİN GÖRMEK NE DEMEK?

Bir ruh ve güç hayvanı olarak karşımıza çıkan güvercin rüya tabirciliği ve semboller dilinde barışın ve huzurun sembolüdür. Rüyada karşımıza çıktığında bütün çatışmaların sona ermesi, içsel huzura kavuşma ve beklenen haberin alınmasının işaretidir.

Güvercin rüyaları daha şevkatli, problemsiz ve daha tatminkar bir hayatı müjdeler. Eğer yaşamınızda bir ikilem ve kararsızlık çıkmazı zamanında rüyanızda beyaz bir güvercin gördüyseniz bu sizin için problem çözücü bir ümit ışığının yaşamınızda belirmesini müjdeleyen bir rüyadır. Özellikle, rüyanızda gördüğünüz güvercin kendi kendine gelip size konuyorsa problemin asla uğraşmadan olayların tabii akışıyla çözüleceğini müjdeler.

Rüyada görülen güvercinler bunun yanı sıra haberciler ve mesaj taşıyıcılardır.

Rüyadaki bir güvercin kim bilir size gelecek bir mektup, e-posta ya da telefon görüşmesini de temsil edebilir. Güvercinin getirmiş olduğu her ne ise sizin için bir problemi çözecek ya da size hoş bir haber getirecek. Fakat, bu sadece güvercinin hoş ve sıhhatli olduğu durumlarda geçerli. Hasta ya da çirkin bir güvercin bazı durumlarda fena bir haberin işareti de olabilir.

Rüyada görülen güvercinler bunun yanı sıra çatışmanın karşıtı diplomasinin ve tokalaşan ellerin simgesidir. Güvercini rüyasında gören şahıs kararsız ise karar verir, düşmanı var ise barışır hatta gerek görülürse bir imza atmak ya da uzlaşmak için bir masaya oturur.

Rüyada bilhassa beyaz renkli bir güvercin gören bilmelidir ki vakit ayrışma değil birleşme zamanıdır. Güvercin, semboller dili haricinde da bir sulh sembolü olarak kabul edilmiştir.

Tüm bunların yanı sıra rüyada güvercin benzersiz bir dost ve ortaktır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort