Hasan Oğuz kimdir? Nerelidir?

Yapılan açıklamada “01.10.2023 tarihinde Bakanlığımıza yönelik (2) terörist tarafınca düzenlenen hain tecavüz girişimi, kahraman polislerimizin anında mukamele vermeleri neticesinde engellenmiş ve teröristler etkisiz hale getirilmişti. Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden birinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Kanivar Erdal kod isimli Hasan Oğuz olduğu belirleme edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca “Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Daha ilkin saldırının gerçekleştirildiği aracın Kayseri’den çalışılmış olduğu bilgisi iddia edilmişti. O iddia ise meydana getirilen izahat ile doğrulanmıştı. “Saldırı girişiminde kullanılan araçla alakalı meydana getirilen araştırmada: Kayseri’nin Develi ilçesindeki hususi bir işyerinde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak vazife yapan Mikail Bozlağan isimli vatandaşımız, bu teröristlerce katledilerek aracı gasp edilmiştir” lafları sarf edilmişti. Saldırı girişiminin zorla izin verilmediği yerde ve araçta bulunanlar ise şöyle:

(9,700 gr.) RDX ihtiva eden C-4 patlayıcı madde,

(3) tane el bombası

(1) tane roketatar

(1) tane Glock marka susturucu takılı tabanca

(1) tane Blow marka tabanca

(1) tane M-4 marka Karabina uzun namlulu silah,

(1) tane AK-47 marka uzun namlulu silah

Sizler için bizlerde en net bilginin deposu olarak Hasan Oğuz kimdir? Hasan Oğuz nereli, kaç yaşında? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort