Terkinler çetesinin lideri Nazi Terkin kimdir?

Nazi Terkin kimdir? Nazi Terkin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Nazi Terkin’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nazi Terkin kimdir? Nazi Terkin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nazi Terkin’in biyografisini haberimizde derledik…

Nazi Terkin kimdir?

Terkinler çetesinin lideri olduğu malum Nazi Terkin, iki oğluyla beraber tutuklandı.


30 Eylül 2023 Cumartesi televizyonda neler var? TV gösterim akışında neler var?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın soysal medya hesabından duyurusunu yapmış olduğu Bursa, İnegöl merkezli Terkinler çetesi operasyonunda 35 kişiden 16’sı tutuklanırken, dokuzu adli denetim olmak suretiyle 19 şahıs özgür bırakıldı.

‘Tefecilik’, ‘Yağma’, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘İnsan ticareti’ suçlamalarıyla 25 Eylül’de dört ilde meydana getirilen operasyon, İnegöl, İstanbul, Ankara ve Erzurum’daki 57 adrese eş zamanlı yapıldı. Aralarında çete lideri ile bir amme görevlisinin de bulunmuş olduğu 35 şahıs gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev, iş bölgeleri ve araçlarındaki aramalarda 7 tabanca, 5 pompalı av tüfeği, tabancalara ait 9 şarjör, 1387 mermi, 762 av tüfeği fişeği ele geçirildiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort