Dilan Polat Instagram hesabını kapattı mı? Dilan Polat Instagram hesabını neden kapattı?

Hakkında kara para akladığına dair iddialar çıkan Dilan Polat, Instagram hesabını kapattı. Peki Dilan Polat Instagram hesabını niçin kapattı? Sizler için derledik…

Eşi Engin Polat ile yaşadıkları lüks yaşamı toplumsal medyada paylaşarak sıklıkla gündemi meşgul eden Dilan Polat, son zamanlarda kara para aklama iddialarıyla gündemde. Kocası tarafınca kendisine tayyare alındığı iddia edilen, bir günde 750 bin TL harcadığını söyleyen, canlı yayında altın tozlu kahve içen Polat’ın, servetinin deposu sorgulanmaya başladı.

Eşi ile haiz oldukları servetin nereden geldiği, kaç lira vergi ödedikleri dört gözle beklenen Polat ile ilgili ortaya bir iddia atıldı. Muhammet Yakut, Polat çiftinin kuyumculuk üstünden ‘mail-order’ yaptıklarını iddia etti.


İstanbul’daki iki köprü Dünya Denizcilik Günü için ışıklandırıldı

‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu ise, çiftin bir kişiyi vurdurduğunu öne sürdü.

Bütün bu iddialar üzerine, çoğu şahıs tarafınca Polat çiftinin gelirleri ile ilgili araştırma başlatılması istek edildi.

İddiaları yalanlayan Dilan Polat, toplumsal medya hesabından çekmiş olduğu videoda ağlayarak ”Biz vatanını, milletini seven insanlarız. Benim kocam ülkeye döviz sokuyor” dedi. Kendisi ile ilgili ortaya muhtelif iddialar atan insanlara, videoda tükürerek cevap veren Polat, tenkit oklarının hedefi oldu.

Gelişmelerin ardından, takipçileri, Polat’ın Instagram hesabına girdiğinde hesabın kapatıldığını gördüler. Sağlık problemleri bulunduğunu söyleyen Polat’ın, aslolan hesabını kapatma nedeninin ile ilgili çıkan iddialar olduğu söyleniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort