İKİNCİ KEZ SAKATLANDI! Real Madrid’e Arda Güler şoku! Arda Güler sahalara ne zaman dönecek?

Real Madrid forması giyen ulusal futbolcumuz Arda Güler talihsiz bir sakatlık daha yaşadı. İşte detaylar..

İKİNCİ KEZ SAKATLANDI! Real Madrid'e Arda Güler şoku! Arda Güler sahalara ne vakit dönecek?

ensonhaber.com

Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e aktarım olan Arda Güler sürem öncesi antrenmanda sakatlanarak sahalardan uzak kalmıştı.

Real Madrid’in ve ulusal takımımızın genç yıldızı Arda Güler, takımının ABD’deki hazırlık kampında dizinden sakatlanmış ve sonra ameliyat edilmişti.

Real Madrid formasıyla hemen hemen resmi bir maçta forma giyemeyen Arda Güler geçtiğimiz günlerde takımla çalışmalara başlamış ve futbolseverleri sevindirmişti.

Real Madrid yöntem direktörü Carlo Ancelotti bugün yapmış olduğu açıklamada, “Arda Güler iyi ve hazır durumda. Biraz ritim eksikliği var ve bizim oyun tarzımıza alışması gerekiyor. O oldukça büyük bir yetenek. Vinicius, Arda, Carvajal ve Mendy’nin kaç dakika oynayabileceğini değerlendirip karar vermem gerekiyor.” laflarıyla müjdeli haberi vermişti.

Arda Güler’in Real Madrid’in yarın sahasında oynanacağı Las Palmas maçına forma giymesi beklenirken bugün gelen bir haber herkesi şok etti.

İKİNCİ KEZ SAKATLANDI! Real Madrid'e Arda Güler şoku! Arda Güler sahalara ne vakit dönecek?

İkinci kez sakatlandı

Yaşadığı ilk sakatlığın sonra takımla antrenmanlara başlayan ve yarın oynanacak maçta forma şansı bulması beklenen Arda Güler bugün meydana getirilen antrenmanda tekrar sakatlandı.

Real Madrid tarafınca meydana getirilen resmi açıklamada “Oyuncumuz Arda Güler’e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafınca meydana getirilen tetkiklerin sonra sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu.” ifadelerine yer verildi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Arda Güler aşağı yukarı 1 ay sahalardan uzak kalacak..

Salih Demirgan

Salih Demirgan
Seo Editor

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort