İnegöl Terkinler Çetesi lideri Zafer Koçak  kimdir?

Zafer Koçak kimdir, kaç yaşlarında nereli?  kimdir? Zafer Koçak kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Zafer Koçak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Zafer Koçak kimdir? Zafer Koçak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Zafer Koçak kaç yaşında? Biyografisini haberimizde derledik.

Organize kabahat örgütü ‘İnegöl Terkinler’ çetesine yönelik meydana getirilen operasyonda elebaşı dahil toplam 35 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 6 milyar TL değerinde gayrimenkule ve 31 şirkete el konuldu.

Son zaman organize kabahat liderleri ayrı ayrı yakalanıyor.

Yurt genelinde meydana getirilen operasyonlarda örgütler adeta çökertiliyor.

Güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarına yeni bir tane daha eklendi.

Konuya dair açıklama, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi. Bakan Yerlikaya, yapmış olduğu paylaşımda operasyonun ayrıntılarına yer verdi.

Buna göre; Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde ekiplerin harekete geçmiş olduğu belirtildi.

İnegöl Terkinler çetesi olarak malum örgütte; tefecilik, yağma, kalifiye dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Antalya’da düzenlenen bir diğer operasyon ise Zafer Koçak yakalandı.

3 senedir her yerde aranan Koçak ile ilgili 19 sene kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

“Suç işlemek amacıyla teşkilat kurma”, “Ruhsatsız ateşli tabanca bulundurma”, “Kasten öldürmeye teşebbüs”, “Silahla tehdit”, “Kasten yaralama”, “Hakaret”, “Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması”, “Mala zarar verme”, “Tefecilik” ve “Suç delillerini gizleme, değişiklik yapma ya da yok etme” suçları kapsamında birden fazla kabahat kaydı bulunan, ilaveten sekiz dosyadan 3 senedir aranan silahlı kabahat örgütü lideri Zafer Koçak’ın, Alanya’da bulunduğunu belirleyen takımlar harekete geçti.

Hakkında 19 sene 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası da olan Koçak, Alanya’da KOM ve Özel Harekât şube müdürlükleri görevlilerinin operasyonuyla gizlendiği ikamette yakalandı.

Şüphelinin yakalandığı yerdeki aramada 9 milimetre çaplı bir ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait bir şarjör ve 9 milimetre çaplı 56 mermi ve iki çift düzmece plaka ele geçirildi. Gözaltına alınan Koçak, güvenlik müdürlüğüne götürüldü


KOMEK müracaat monitörü 2023, KOMEK kayıtları nasıl, nereden yapılır?

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort