Semih Balaban kimdir? – Elips Haber

Semih Balaban kimdir? Semih Balaban nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Semih Balaban’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Semih Balaban kimdir aratılıyor. Semih Balaban kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Semih Balaban’ın biyografisini haberimizde derledik…

Semih Balaban kimdir?

Semih Balaban, 1964 senesinde Manisa’da doğmuştur. İlkokulu, Gazi İlkokulu’nda, Ortaokulu Şehitler Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Manisa Lisesi’nde tamamlamıştır. Ardından yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Dil ve Coğrafya Fakültesi Devrim Tarihi Kürsüsü’nde almıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2010 senesinde Manisa İl Başkan Adayı oldu. 2013 senesinde Şehzadeler Belediye Başkan talibi oldu. 2015 senesinde ise CHP Şehzadeler İlçe Başkanı oldu. Günümüzde ise CHP Manisa İl Başkanlığı görevini 2 dönemdir sürdürmektedir.

Semih Balaban 1964 senesinde Manisa’da doğdu. Annesi Seyhan Balaban Matematik Öğretmenliği. Babası Selçuk Balaban Tekstil Fab. İşletme Şefliği ve müdürlüğü yaptı. Balabanlar 3 kardeş  ve 3 kardeş de eğitimci olarak hayatlarını sürdürüyor. Semih Balaban ilkokulu, Gazi İlkokulu’nda, Ortaokulu Şehitler Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Manisa Lisesi’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Devrim Tarihi Kürsüsü’nden mezun oldu. 1986 yılından bu güne kadar öğretmenlik yapmakta.

Semih Balaban üniversite ve askerlik sonra 25 yaşlarında iken evlendi. İki evliliği oldu. İlk eşinden 2, şimdiki eşim Seher Güner Balaban’dan da bir olmak suretiyle 3 evladı var.

1991 senesinde Hedef Eğitim Kurumları’nı kurdu. Hedef Dershaneleri’ni Manisa’ya da taşıdı. Hedef Eğitim Kurumları 15 şubeye kadar çıktı. Dershaneciliğin bitmesiyle birlikte, Manisa’da Mustafa Kader ile beraber Hedef Koleji’ni kurdu. Manisa’da Anaokulu, İlkokulu, Orta Okulu, Lisesi, Etüt merkezi ve aile danışmanlığı merkezi ile Manisa’nın en büyük eğitim tedris kurumlarının kuruluşunda imzası var. Kendi ifadesiyle; Manisa’da çağdaş, laik, ilmi ve demokratik bir eğitimden yana, eğitim anlayışımızı sürdürdük. Bu güne kadar binlerce talebe yetiştirdi.

Balaban, 38. CHP Manisa İl Kongresinde il başkanlığına adaydır.


Bünyamin Gezer kimdir?

                                                                                                                                  

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort