Selin Şekerci kimdir? – Elips Haber

Selin Şekerci nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Selin Şekerci’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Selin Şekerci aratılıyor. Selin Şekerci, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Selin Şekerci’nin biyografisini haberimizde derledik…


AjansMuhbir yöneticisi Süha Çardaklı kimdir?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası Arap, anası Azeri asıllıdır. Annesi ve babası o 5 yaşlarındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir’de hususi bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı.

Daha sonra 2006 senesinde 18 yaşlarındayken İstanbul’a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. Sihirli Anahtar ajansına bağlı olan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

2006 senesinde “Sağır Oda” dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 senesinde “Kavak Yelleri” birkaç bölümünde rol aldı. 2008 senesinde da Selin Şekerci, “Melekler Korusun” dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile beraber rol aldı.

1969 senesinde Necati Cumalı’nın yazdığı aynı isimli hikâyesinden uyarlanan, 2011 senesinde yönetmenliğini Şerif Gören’in yapmış olduğu “Ay Büyürken Uyuyamam” isimli sinema filmimizde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile beraber oynadı.

2012 senesinde Mert Öner ile beraber TRT Okul için “Ben Yaparım” isimli bir uygulama yaptılar. Aynı sene “Benim İçin Üzülme” isimli dizi filmimizde rol aldı.

2014 senesinde ise “Kaçak Gelinler” dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram’ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin öteki aktörleri Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç’tır.

2013 yılını 2014 yılına bağlayan yılbaşı gecesinde “O Ses Türkiye” Yılbaşı Özel programında ‘Feeling Good’ isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş’in kadrosuna dahil oldu.

Selin Şekerci, 2015 senesinde “Acı Aşk” dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile beraber rol aldı.2017 senesinde Fox TV ekranlarında gösterilen Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. En son 2018’de Tv8’de gösterilen Kızım dizisinde rol aldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort