Mehmet Ali Çelebi kimdir? – Elips Haber

Mehmet Ali Çelebi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mehmet Ali Çelebi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Ali Çelebi aratılıyor. Mehmet Ali Çelebi, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Ali Çelebi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Mehmet Ali Çelebi, 23 Temmuz 1984’de Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasya’da tamamladı. İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nden 1’incilikle mezun olan Mehmet Ali Çelebi, Kara Harp Okulu’nu 4.lükle bitirip 2007 senesinde Teğmen rütbesini aldı. Sistem Mühendisi olarak mezun oldu. 1 yıllık eğitimden sonrasında askeri helikopter pilotu oldu. Askerlikten ayrıldıktan sonrasında tayyare pilotluğu eğitimi aldı. Mehmet Ali Çelebi, Kumpas davalardan kaynaklı 41 ay cezaevinde yattı. Mehmet Ali Çelebi cezaevinde eşi Kezban Merey Çelebi’yle evlendi. Yaşadıklarını “Teğmen” ismini verdiği kitapta kaleme alan Mehmet Ali Çelebi, CHP 35 ve 36.Kurultaylarında Parti Meclisi Üyesi olarak seçildi.


Ercümend Arvas kimdir? 

Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı eğitimini üstün başarıyla bitirmiş, çevrimiçi eğitim alanında büyük projelere imza atmış olan Mehmet Ali Çelebi,  PADI aleni deniz dalgıç sertifikası bulunmaktadır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort