Survivor’a Yiğit Poyraz mı gidiyor? Survivor 2024 kadrosu açıklandı mı?

Acun Ilıcalı Survivor 2024 yılı için SMS oylamasının olamayacağını ve performansa dayalı eleme yapılacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı’nın Survivor açıklamalarının sonrasında 2024 Survivor kadrosunda hangi adların yer alacağı merak ediliyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı Survivor 2024 için bir diğer adı açıkladı. Peki, Survivor’a Yiğit Poyraz mı gidiyor? Survivor 2024 ekibi belirtildi mı?

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen müsabaka programı Survivor’un yeni sezonu için geri sayım başladı. 2006’dan beri her sene TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor 2024 yeni sezonda yeni bir formatla yayınlanacak. Buna göre Survivor 2024 yılı için SMS oylamasının olmayacak ve performansa dayalı eleme yapılacak.

SURVİVOR 2024’E YİĞİT POYRAZ MI GİDİYOR?

Survivor All Star 2024’e katılacak sekizinci yarışmacısı Yiğit Poyraz oldu.

Böylece Survivor, All Star 2024’te yarışacak Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can’ın sonrasında Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz da sekizinci isim oldu.

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde doğdu. Bodrum’da büyüdüğünü belirten Yiğit Poyraz, 2009 senesinde Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

Yiğit Poyraz 2015 senesinde Boğaziçi Üniversitesi işletme kısmına girdi. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

8 yaşından beri basketbol oynuyan Yiğit Poyraz, 2 yıldır halalarıyla beraber İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak suretiyle tekstil mümessilliği yapıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort