Blackpink Rose kimdir? BLACKPINK Rose annesi kim? Blackpink Rose sevgilisi

Blackpink Rose kimdir? BLACKPINK Rose anası kim? Blackpink Rose sevgilisi? Blackpink Rose kaç yaşında? Blackpink Rose aslen nereli? Blackpink Rose nerede doğdu? Blackpink Rose’nin yaşamı merak ediliyor. Sizlere Blackpink Rose’nin yaşamı ile alakalı merak edilenleri haberimizde derledik…

Blackpink Rose kimdir?

Roseanne Park (Korece: 박채영; Park Chae-young) 11 Şubat 1997’de Auckland, Yeni Zelanda’da dünyaya geldi. Ebeveynleri Koreli olan şarkıcının bir ablası (Park Alice) vardır. Rosé, 7 yaşlarındayken Avustralya’nın Melbourne şehrine taşındı. Burada Canterbury Kız Lisesi’nde eğitim gördü. Kilise korolarında gitar çalmayı öğrendikçe şarkı söyleme tarzları ve performanslar değişmeye başladı. Blackpink Rose 26 yaşındadır.

2012 senesinde Avustralya’da düzenlenen YG seçmelerine 16 yaşındakilerin tavsiyesiyle katıldı. 8.000 şahıs arasında birinci oldu. İki ay içerisinde kontrat imzalayan Alone, Güney Kore’ye taşındı. İlk olarak yurtdışında bir ülkede şarkıcı olmakla alakalı latife yapan şarkıcı şunları söyledi: “Avustralya’da bilhassa K-Pop tv dizisinde şarkıcı olma şansımın yüksek bulunduğunu düşündüm… O kadar uzakta yaşadım ki, benim için hiç bir imkânın olmadığı bu ülke.

Aynı sene Rosé şarkıcısı, G-Dragon’un “One of a Kind” isimli mini albümünde “Without You” şarkısını söyleme şansı buldu. Blackpink’e üye olana kadar ismi gizli saklı tutuldu. Şarkı, Güney Kore’de Gaon Music’te 10 numaraya, Hindistan’da Billboard Korea K-pop Hot 100 sıralamasında 15 numaraya kadar yükseldi.

Barış Boyun kaç yaşlarında aslen nereli? Barış Boyun kabahat örgütü lideri mi kimdir? Barış Boyun niçin aranıyor?

Barış Boyun kaç yaşlarında aslen nereli? Barış Boyun kabahat örgütü lideri mi kimdir? Barış Boyun niçin aranıyor?

Rosé, Haziran 2016’da Blackpink üyesi olduğu duyurulmadan ilkin dört sene süresince YG Entertainment altında eğitim aldı. Tanıtılan oğlu da üyeydi. Grubun “Whistle” ve “Boombayah” albümlerini içeren tek albümü Square One Ağustos 2016’da yayınlandı.

Buna müzik programı sürümlerini içeren King of Mask Singer ve Fantastic Duo 2 de dahildir. “King of Mask Singer”daki vokal performansı sıcak karşılandı ve Rosé, “seyircinin şarkı söyleme tarzımı beğenmediğini” ve “olumlu sonuçtan sevinçli ve rahatladığını” belirtti. Rosé şimdi birkaç defa sahnelenecek bir Fantastik İkili gösterisi sunuyor. Gördüğünüz gibi şovda yer almak istediklerini zira “Rosé’nin Blackpink’ten değişik olan vokal çekiciliğini ortaya çıkarmak istediklerini” açıkladılar.

30 Aralık’ta Güney Koreli medya kuruluşu Naver ile yapmış olduğu röportajda Rosé, ilk müzik videosunun çekiminin Ocak 2021’e erteleneceğini duyurdu. 26 Ocak 2021’de YG Entertainment, Rosé’nin fragmanını yayınladı. solo çıkış yapmış oldu ve antet parçasının ve öteki şarkı adlarının 31 Ocak 2021’de Blackpink Canlı Yayın Konseri: The Show vasıtasıyla açıklanacağını duyurdu. Performanstan kısa bir müddet sonrasında Rosé’nin “Gone” isimli solosu Kore haber sitesinde müspet eleştiriler aldı. Asla. 2 Mart 2021’de YG Entertainment, Rosé’nin solo şarkısının resmi olarak 12 Mart 2021’de yayınlanacağını duyurdu. 3 Mart 2021’de Rosé’nin ilk single albümünün R ismini taşımış olduğu ve 12 Mart 2021’de yayınlanacağı açıklandı. Çıkış parçası “On the Ground”un müzik videosu yayınlandıktan sonrasında 24 saatte 41,6 milyon izlenmeye ulaştı. , 8 senelik firma arkadaşı Psy’nin “Gentleman” şarkısı da dahil olmak suretiyle 24 şarkıdan duyabileceğiniz ilk müzik videosu oldu. “On the Ground”, 70 mevzu sıralamasında ve “Billboard” Hot 100 ListsIndia listelerinde üst sıralarda bulunan Koreli bir sanatçı oldu. Şarkı bunun yanı sıra Global 200 ve Global Excl’de de bir numaralı şarkı oldu. listelerde üst sıralara çıkmak için. Ayrıca 448.089 kopya satarak Koreli bir solistin en yüksek ilk hafta satış rekorunu da kırdı. 24 Mart’ta “On the Ground” şarkısı müzik programı Show Champion’ın ilk bölümünü kazandı.  5 Nisan’da “Rosé’nin “Gone” şarkısının müzik videosu yayınlandı.

Blackpink üyesi olarak çıkışının sonrasında Rosé’nin sesi, K-pop’un değişik vokal tarzını benimsedi. Fantastic Duo 2 programında kendi sesiyle performans sergileyecek, Gummy, Koreli şarkıcı Gummy Rosé’nin müzikal rol modelidir, “Rosé’nin” sesi oldukça benzersiz, gençlerin sevilmiş olduğu türden bir sese sahip.” duyuru edildi.Bir radyo röportajında ​​Rosé, Big Bang’den firma arkadaşı Taeyang’ı müzik kariyerine yön veren rol model olarak seçti. Bir şarkıcı olarak Rosé, Amerikalı şarkıcı Tori Kelly’nin müzik tarzını esin deposu olarak gördüğünü belirtti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort