Galatasaray Kopenhag maçı muhtemel 11’leri! GS – Kopenhag maçının kadrosunda kimler var?

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile Rams Park’ta karşıya karşıya gelecek. Maçın olası ilk 11’leri? Detayları haberimizde..

Galatasaray – Kopenhag Maçı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmanın sonrasında ilk maçında Kopenhag’ı ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar, taraftarının önünde yengi alarak moralli bir başlangıç yapmak istiyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü saat 19.45’te sahasında Danimarka kadrosu Kopenhag ile yüz yüze gelecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçı kazanarak gruplara moralli bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Galatasaray’ın bulunmuş olduğu A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag yer alıyor. Bayern Münih, son 10 sezonda 7 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanan en etkin takımlardan biri. Manchester United ise 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan bir öteki kuvvetli ekip. Kopenhag ise Danimarka’nın en etkin takımı.

Galatasaray – Kopenhag Muhtemel İlk 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson

Galatasaray – Kopenhag Maçı Nereden İzlenir

Galatasaray-Kopenhag maçı bu akşam saat 19.45’te başlamış olacak ve Rams Park’ta oynanacak. Maç EXXEN’den canlı yayınlanacak. Bulgar yargıcı Georgi Kabakov’un yönetecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort