Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçı ne vakit canlı yayınlanacak?

Bu akşam, 20 Eylül 2023 tarihinde, Galatasaray ile Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında yüz yüze gelecek. Maç, saat 19:45’te, Nef Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray-Kopenhag Maçı Ne Zaman?

  1. Maçın Genel Bilgileri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun ilk maçında sahasında Danimarka’nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Bu kritik maç, RAMS Park’ta saat 19.45’te başlamış olacak ve EXXEN üstünden canlı yayınlanacak.

  2. Galatasaray’ın Muhtemel 11’i: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un sahaya sürmeyi planladığı olası 11 şöyle: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

  3. Galatasaray’ın Hedefi: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara taraftarı önünde hoş bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak UEFA Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor.

  4. Maçın Öne Çıkan Detayları: Galatasaray’da kritik yarışma öncesinde rastgele bir noksan oyuncu bulunmuyor. Yeni aktarım Wilfried Zaha’nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Öte yandan, Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, eski ekibi Kopenhag’a karşı savaşım edecek.

  5. Galatasaray’ın Form Durumu: Galatasaray, son 16 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu sürem çıkmış olduğu 10 maçta 8 yengi ve 2 birliktelik elde etti. Özellikle Arjantinli star forvet Mauro Icardi’nin formu dikkat çekiyor. Icardi, bu sürem çıkmış olduğu 8 resmi maçta 8 gol attı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort